Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalomkor lelankadtam....

Első alkalomkor lelankadtam. Állati kínos, hogy nézzek ezek után a szemébe? H. E. L. P

Figyelt kérdés

Az első barátnőmmel lefeküdtem több, mint két hónappal az után, miután megismertem.

Elmondtam neki,hogy még szűz vagyok, sosem szeretkeztem, kicsit meg is lepődött, mert nem ezt gondolta, főleg, hogy ,,állítólag szerinte" orálisan nagyon tudom a dolgomat, és ez őt nagyon felizgatja.

Egy héttel ez után lefeküdtünk.

Kb. olyan 10-15 percig szexeltünk, de a 3. póz váltás után elkezdtem lankadni.

Annyira kínos volt.

Ő szavakkal vigasztalt, gyengéd volt, mondta, hogy az első mindig ilyen ,,bénázós". :/, én biztosan tudom, hogy valójában minek gondol engem.

De szerintem nem voltam annyira béna sem, hisz negyed óráig bírtam a dolgot. Túl sokat gondolkodok vagy mi...:/

Egyébként Ő idősebb is nálam és eléggé tapasztalt lány. Nagyon vonzó is, szóval biztos nem azért történt, mert nem izgultam fel rá.

Épp ez az, hogy nem is remegtem, semmi ilyen, csak a teljesítési vágyam volt nagy és én azt szerettem volna, hogy neki jó legyen, így miután kudarcot vallottam, nem hagytam annyiban, hanem kielégítettem őt szájjal.

Már próbálkozott ő is az én orális kielégítésemmel, de nem ment, szóval az elsülés veszélye még nem is állt fent.

Azt mondta, hogy legközelebb majd jobban ellazulok (nem, mintha itt nem lett volna kb. egy óra előjáték....)

Nagyon frusztrált vagyok emiatt, nem tudok egyhamar a szemébe nézni, főleg, hogy ha megtudnám, hogy ezt elújságolja valakinek :(((

Mit tegyek? Nagyon magam alatt vagyok, még ha ez nem is érződik most az írásomból.. :/ :/

2012. máj. 3. 11:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ne akarj annyira teljesíteni, és akkor menni fog! :)

Ha tapasztalt és megértő (a leírtak alapján az), akkor fogja tudni kezelni a helyzetet.

Ne akard amúgy túl sokáig csinálni, legyen inkább egy gyors menet, kielégüléssel és később folytassátok!

2012. máj. 3. 11:39
 2/20 A kérdező kommentje:
Őt már jó párszor kielégítettem, de én tudom, hogy nekem nem fog menni, mert marha ideges vagyok, de ez viszont nem látszik rajtam túlzottan.
2012. máj. 3. 11:46
 3/20 A kérdező kommentje:
Tök szégyen már ez az egész...
2012. máj. 3. 11:54
 4/20 anonim válasza:
100%
Az egész pszihológia...a testednek az üzened hogy jajj, most mi lesz? minden rendben lesz-e? megfelelő-e neki???...Ne parázz túl ezeket a dolgokat...Ha számítasz neki akkor meg nem közli senkivel a dolgokat...hidd el, hogy senki sem úgy születik hogy az elején minden rendben van...1 óra előjáték??? ezen is elgondolkodnék...az előző véleményét osztom...még nem tudod kontrolálni a dolgokat addig ne ilyen hosszúra tervezz! Hisz tudod...sok kicsi sokra megy! 22/F
2012. máj. 3. 11:57
 5/20 A kérdező kommentje:
Részemről majd hogy nem egy teljes óráig kényeztettem, és erre ő mondta, hogy akkor hozzam a gumit. Nem ő csinálta nekem annyi ideig, az kb. csak 10 perc volt.
2012. máj. 3. 11:59
 6/20 anonim válasza:
cigizel?és ha igen miota?mentolos v sima?
2012. máj. 3. 11:59
 7/20 A kérdező kommentje:

Mikor kézzel próbálkozott, akkor kb. fél óráig csinálta és utána abba hagytuk, mert láttuk, hogy nem lesz ebből semmi.

De csak most, aktus közben lankadtam le először. Egyszerűen annyira szar érzés, hogy nem tudom jobban ragozni már.

Egyébként nem tinik vagyunk már. Tök jó, ennyi év szüzesség után, még ez is végig fog kísérni életemen.

Félek, hogy következő alkalomkor megint besülök, mert hogy én nem fogok egy könnyen elmenni az hét szentség.

2012. máj. 3. 12:03
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem dohányzok, mert gusztustalannak tartom, és nagy piásnak sem mondanám magam.
2012. máj. 3. 12:04
 9/20 anonim válasza:
Az más...lehet hogy elfáradtál :D de biztos a megfelelési vágy itt a gond és a terhek amiket magadra pakolsz...
2012. máj. 3. 12:05
 10/20 anonim ***** válasza:
Én is így jártam első alkalommal, ismerve magamat, nálam is nagyon fontos volt, hogy jól teljesítsek, pedig én sem remegtem, paráztame eléggé ellazultunk, szóval magam sem értem miért lehetett, azóta meg nem voltam mással, úgyhogy nem tudom ez egyszer vagy még ilyen leszek pár alkalom erejéig, de remélem hamarosan lesz lány, akivel gyakorolhatok, szeretnék jó lenni és sok élvezetet nyújtani a lányoknak.
2012. máj. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!