Első előtti idegesség. Mit lehet tenni ellene?
16:06
Óóó... dehogyis nem.... az a baj hogy engem nem 1 nő vert át, hanem édesanyám kivételéve MINDEGYIK! Én SJNOS már annyi volt az életemben hogy 2 kezemen meg se bírom számolni.
Ja, és akkor máris azt hiszed ismered az összes nőt?
Hát tévedsz. Szállj le a magas lóról, lehet épp ez nem tetszett benned az eddigi barátnőidnek.
16:29
Nem ők hagytak el édes kicsi virágszálam, hanem én dobtam ki őket a túl sok hiszti és a sok rinyálás miatt, mindent megkaptak tőlem amit kiejtettek a szájukon, a vörös szőnyegtől az utazásig, és nem volt elég...
Magas ló.. Én a földön járok. Ti hiszitek azt hogy mindent megérdemeltek, csak azért mert nőnek születtetek. Ebből következően alanyi jogon jár nektek.
Ti hiszitek azt hogyha megbántotok egy férfit, akkor neki kell jönni bocsánatot kérni a ti hibáitokért.
Szóval aki a fellegek közt jár az bizony ti vagytok..
10/10 rossz volt, akkor mi a garancia arra hogy 100/100 nem lesz az? A szavatok? Vagy talán te garantálod személyesen???
Kedves kérdező: tervezed az első együttlétet.
Ha már ismered a testét (és ő is a tiédet), pettingeltetek sokféle módon, kielégítettétek egymást így-meg-úgy, akkor nagy tervezés nem kell - ja de: legyen nálatok óvszer.
Ha mindezeket még nem tettétek meg egymással, akkor először járjátok végig a lépcsőfokokat.
13-as:
nem lehet, hogy rossz helyen / rossz módon keresgélsz?
Ha pl. X5-sel mész randira, akkor nyilván csak az anyagias pi...ák állnak csak szóba veled, a nem anyagiasok nem (azokat zavarja, hogy mit villogsz itt, nem akarják, hogy "megvedd" őket).
De gondolom nem mondok azzal újat, hogy egészen másféle csajokkal lehet megismerkedni a Hajógyári egyik szombat esti buliján és másnap nem messze onnan a Rómain egy csónakházban... :)
Sztem fölösleges idegeskedni. Ha 100%ig megbíztok egymásban akkor nincs ok az izgalomra. A kérdést neked kell megválaszolni: vágysz rá avagy sem. Innentől egyértelmű a dolog.
Ez nem vizsga, ahol megbukhatsz. A srác - mint írtad - megérti ha nem sikerül. Majd 1 hét múlva újra próbálkoztok.
Lényeg, h nyugott körülmények legyenek, ahol egymásra vagytok hangolódva. Ja és enged el magad, hagyd h a srác intézkedjen, de szólj ha valami nem jó > érteni fogja, és majd javít a dolgon.
De mint írtam, el kell döntened, részben a fejedben, részben érzelmileg :))
F
11:19
X1es csaj = X5ös csajjal. Csak az idő múlásával lesz észrevehető az =ség
Előző: szerencsére nekem jobbak a tapasztalataim. Mondjuk nincs is BMW-m. :-)
Furcsa vagy sem, szerintem könnyebb találni normális nőt, ha nem vagy gazdag, vagy legalábbis nem látszik rajtad a pénz.
A pénzre hajtók alapból kiesnek, a maradékról meg lehet tudni, hogy nem a pénzedért van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!