Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első előtti idegesség. Mit...

Első előtti idegesség. Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
jövőhéten ott alszom a barátomnál és akkor tervezzük az első együttlétet.1 éve lesz hogy váratom és ő várt is türelmesen ezért arra gondoltam megadom neki.Én viszont nemtudom hogy szeretném e vagy se.Kíváncsi vagyok az már biztos, de annyira félek és aggódok hogy elnyomja bennem azt hogy szeretném.Ilyenkor még az is megfordul a fejemben hogy talán azért van mert állok készen rá.Ő viszont nem várhat rám örökké.Ezért mostmár attól is félek hogyha netán belevágunk és nemtudom megtenni akkor megromlik a kapcsolatunk.Ő viszont megnyugtatott hogy nem lesz baj akkor se ha nem megy a dolog.Azt szeretném tudni hogy ha ti voltatok ilyen helyzetben akkor írjátok le, hogy küzdöttétek le a félelmet.Van valami nyugtató tea vagy akármi(ami nem befolyásolja a fogamzásgátló tablettát)ami segített?Fontos lenne pár tanács.

2012. máj. 2. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%

16:06

Óóó... dehogyis nem.... az a baj hogy engem nem 1 nő vert át, hanem édesanyám kivételéve MINDEGYIK! Én SJNOS már annyi volt az életemben hogy 2 kezemen meg se bírom számolni.

2012. máj. 5. 16:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Ja, és akkor máris azt hiszed ismered az összes nőt?

Hát tévedsz. Szállj le a magas lóról, lehet épp ez nem tetszett benned az eddigi barátnőidnek.

2012. máj. 5. 16:29
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

16:29

Nem ők hagytak el édes kicsi virágszálam, hanem én dobtam ki őket a túl sok hiszti és a sok rinyálás miatt, mindent megkaptak tőlem amit kiejtettek a szájukon, a vörös szőnyegtől az utazásig, és nem volt elég...

Magas ló.. Én a földön járok. Ti hiszitek azt hogy mindent megérdemeltek, csak azért mert nőnek születtetek. Ebből következően alanyi jogon jár nektek.

Ti hiszitek azt hogyha megbántotok egy férfit, akkor neki kell jönni bocsánatot kérni a ti hibáitokért.

Szóval aki a fellegek közt jár az bizony ti vagytok..

10/10 rossz volt, akkor mi a garancia arra hogy 100/100 nem lesz az? A szavatok? Vagy talán te garantálod személyesen???

2012. máj. 5. 19:28
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: tervezed az első együttlétet.

Ha már ismered a testét (és ő is a tiédet), pettingeltetek sokféle módon, kielégítettétek egymást így-meg-úgy, akkor nagy tervezés nem kell - ja de: legyen nálatok óvszer.

Ha mindezeket még nem tettétek meg egymással, akkor először járjátok végig a lépcsőfokokat.

2012. máj. 7. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

13-as:

nem lehet, hogy rossz helyen / rossz módon keresgélsz?

Ha pl. X5-sel mész randira, akkor nyilván csak az anyagias pi...ák állnak csak szóba veled, a nem anyagiasok nem (azokat zavarja, hogy mit villogsz itt, nem akarják, hogy "megvedd" őket).

De gondolom nem mondok azzal újat, hogy egészen másféle csajokkal lehet megismerkedni a Hajógyári egyik szombat esti buliján és másnap nem messze onnan a Rómain egy csónakházban... :)

2012. máj. 7. 11:19
 16/21 anonim válasza:

Sztem fölösleges idegeskedni. Ha 100%ig megbíztok egymásban akkor nincs ok az izgalomra. A kérdést neked kell megválaszolni: vágysz rá avagy sem. Innentől egyértelmű a dolog.

Ez nem vizsga, ahol megbukhatsz. A srác - mint írtad - megérti ha nem sikerül. Majd 1 hét múlva újra próbálkoztok.

Lényeg, h nyugott körülmények legyenek, ahol egymásra vagytok hangolódva. Ja és enged el magad, hagyd h a srác intézkedjen, de szólj ha valami nem jó > érteni fogja, és majd javít a dolgon.

De mint írtam, el kell döntened, részben a fejedben, részben érzelmileg :))

F

2012. máj. 7. 14:05
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

11:19

X1es csaj = X5ös csajjal. Csak az idő múlásával lesz észrevehető az =ség

2012. máj. 7. 15:37
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Ezt az egyenletet nem értem. Kifejtenéd bővebben?
2012. máj. 7. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Idő múlásával ugyan oda jut mind a 2.
2012. máj. 7. 16:57
 20/21 anonim ***** válasza:
51%

Előző: szerencsére nekem jobbak a tapasztalataim. Mondjuk nincs is BMW-m. :-)

Furcsa vagy sem, szerintem könnyebb találni normális nőt, ha nem vagy gazdag, vagy legalábbis nem látszik rajtad a pénz.

A pénzre hajtók alapból kiesnek, a maradékról meg lehet tudni, hogy nem a pénzedért van veled.

2012. máj. 7. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!