A szüleim be akarják adatni nekem azt a méhnyakrák elleni "védő oltást". Lent bővebben. Rá fognak jönni?
Énis 16 vagyok és a második oltás után.
Először is, ha azt mondod szűz vagy abban az esetben nem lesz vizsgálat csak simán beadják.
Ha nem vagy szűz akkor is hasznos megkapnod, mert életed során lehet, hogy még jól jön. Csak akkor értelmetlen,ha már megkaptad a méhnyakrákot.
Viszont erre kevés az esély, mert ugye védekeztetek, másrészt nemtudom, hogy a fiú szűz volt-e, de ha IGEN, akkor ő se terjesztheti még a korokozót.
Szerintem nem kell a szüleid orrára kötnöd, mert ezzel csak kiakasztod őket, és téges is stresszel.
Viszont ha a fiú egy Casanova és 100 lányt megdöntött már, akkor lehet, hogy érdemes elmenni egy viszgálatra kínosság ide vagy oda. A szüleid pedig elfogadhatnák, mert nem az az elsődleges, hogy 16 vagy 18 évesen veszted el a szüzességed, hanem hogy kivel és hogyan.
Az a poén, h én megkaptam már mind3 oltásomat, de tőlem megsem kérdeték h szüz vagy-e vagy sem:D:D
Szal esélyes h tőled sem fogják.
De am sztem jólenne ha elmondanád h nemvagy szüz..biztos ami biztos, és ezzt megkéne beszélned anyukáddal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!