MentosHem kérdése:
Szóval le feküdtünk barátnömmel és átszakadt e?
Figyelt kérdés
mert nem vérzett és nem is jött meg neki de miután megtörtént úgy érezte rövid ideig hogy fáj és azóta majdnem mindig akar sex elni . Szerintetek megtörtént?
elején éreszte hogy feszül és fáj de ez az érzés elmult :$
2012. ápr. 22. 14:04
2/9 anonim válasza:
"és azóta majdnem mindig akar sex elni"
Mire varsz, dongessed! Mi ertelme ennek a kerdesnek?!
3/9 A kérdező kommentje:
hogy elvesztette e
2012. ápr. 22. 14:13
4/9 anonim válasza:
A szuzesseg egy elvont fogalom, egy amolyan tapasztalatlansagot, artatlansagot jelent. Attol, hogy megvannak-e a kulso jelei vagy nem, a csaj mar nem szuz.
5/9 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget hogy lehet kérdezni? -.-
6/9 anonim válasza:
Istenem, és te még szaporodni is fogsz. Hát igen a dugáshoz kell a legkevesebb ész.
7/9 anonim válasza:
az a büdös nagy helyzet, hogy meg kellene vizsgálnom a csajt, csak akkor tudok erre egész pontos és mindenre kiterjedő választ adni, garantálom semmiben nem teszek kárt :)
8/9 anonim válasza:
Nem minden nő vérzik az első alkalommal, én sem véreztem, de nem vagyok szűz! :) Úgyhogy a válasz a kérdésedre: Már nem szűz a lány!
Minden esetre örülök, hogy ilyen irányban gondolkodtál el a dolgon, és nem úgy mint az én pasim anno, aki a "vérzéstelenséget" tapasztalva nem hitte el hogy tényleg szűz voltam.
9/9 anonim válasza:
Inkább legózz még egy pár évig, ha ilyen kérdésed van. Te se lehetsz több 12-nél. Sőt igazából szerintem a kérdés is fals.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!