A barátnőmmel tegnap feküdtünk le először. Az óvszert (durex elite) véletlenül fordítva akartam felhelyezni. Amikor észrevettem letöröltem a rákerült előváladékot. A barátnőm ugye nem lehet terhes? 17/F
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 15:03
1/9 A kérdező kommentje:
Hamar elmentem nagyon szóval sokat nem voltam benne. Csak ugye amit használtunk az nem spermicides óvszer.Értelmes válaszokat előre is köszönöm :)
2010. márc. 7. 15:04
3/9 anonim válasza:
Reméljük nem! De máskor figyelj jobban!
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond, de legközelebb óvatosabban.
5/9 anonim válasza:
én a helyedben másikat tettem volna fel egy óvszer olcsóbb mint egy gyerek, vagy esemény utáni tabi..
6/9 anonim válasza:
Remélhetőleg nem,de azért ha féltek inkább menjetek el és vegyetek 72órás tabit.Legközelebb pedig jobban figyeljetek,s ha mégis lesz még egy ilyen alkalom inkább vegyél elő egy másik óvszert.
7/9 A kérdező kommentje:
Letöröltem rendesen (első válaszolónak)
Köszönöm a válaszokat megnyugodtam kicsit szerintem se lesz gond.Valakinél kockázatosabb helyzetekbe sincs baj.Egy hét múlva úgy is menstruálni fog akkor teljesen megnyugszok.Meg majd inkább legközelebb óvatosan ahogy mondtátok.Vagy kipróbáljuk a durex extra safet.
2010. márc. 7. 17:37
8/9 anonim válasza:
váltsatok másikra mert a durex az gáz.
9/9 A kérdező kommentje:
kifejtenéd bővebben? miért gáz? és amúgy mit ajánlasz?
2010. márc. 8. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!