Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez így korai lenne?

Szerintetek ez így korai lenne?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, hogy ha én összejönnék valakivel akkor félévet minimum várok hogy lefeküdjünk, szerintetek van még olyan fiú aki vár ennyit?

Amúgy eddig úgy voltam hogy 1 év a minimum, de félév után jöhet petting, de rájöttem hogy ennyit szerintem egy fiú képtelen várni.:(

Szerintetek korai lenne félév járás után elveszíteni a szüzességet?

2012. ápr. 12. 20:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen a komoly pasizás is korai.Félév nagyon kevés,azt javaslom még 3 évet várj a szexszel min.Aki nem vár Rád az nem szeret,mi a francért lennél együtt valakivel,aki csak a szexet akarja.14-15 évesen ne szexelj,lehet van melled,és menstruálsz,de lelkileg,érzelmileg nagyon éretlen vagy.
2012. ápr. 13. 08:01
 12/20 anonim válasza:

nem :)

mi is fél év után tervezünk lefeküdni ( holnap leszünk 6 hónapja együtt xd). először évet mondtam h várjunk,csak már énsem birok annyira magammal :)

15/L

2012. ápr. 14. 00:37
 13/20 <random> válasza:

Nem értek egyet azokkal, akik fiúként kijelentik, hogy ők bizony öt percig sem várnának egy lányra. Ha hiszed ha nem, pontosan le lehet mérni abból, hogy a fiú hajlandó-e várni, azt hogy mennyire ragaszkodik hozzád! Ha egy pasi komolyan gondolja a kapcsolatotokat, akkor tulajdonképpen bármeddig hajlandó lesz várni. Ha csak a "skalp" kell neki, akkor előbb-utóbb sürgetni fog, különben nem tudna eldicsekedni a haverok előtt, hogy "megvolt neki" egy újabb csajszi.

Annyit várj, amennyit magad szerint jónak látsz. Ne adj a sürgetők véleményére, sőt, tekintsd azt intő jelnek, ha a párodnak valamiért hirtelen "nagyon kell"... De komolyan!

(a válaszadó: 30F)

2012. ápr. 14. 01:23
 14/20 anonim válasza:
Egyátalán nem korai
2012. ápr. 22. 22:47
 15/20 anonim ***** válasza:
csak gondolj bele..ha életed szerelme (bár nem valószínű, de ha mégis) akkor ha egyszer gyereket akar majd tőled az...ha olyan beállítottságú vagy, hogy terhesen nem..akkor minimum 9+6 hónap sexmentességet jelent...de ha ennyit nem tud várni, az azt jelentené, hogy 2 hetente megcsalja a gyermeke anyját o.@...
2012. ápr. 22. 23:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Jól teszed ,hogy elveszted a szüzességedet, éppen itt van az ideje.
2012. ápr. 23. 19:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Annyira fiatal vagy, de a sok tizenévesnek már csak a b@aszás jár az eszében!!!! Inkább tanuljál!!! Az hasznodra válhat, szexre meg még várhatsz, de úgyis megteszed, nem én foglak befolyásolni...

Az én barátom anno MÁSFÉL évet bírt ki kb 6-7 hónap pettingel, mert SZERETETT és még most is!!!!! Azóta is együtt vagyunk, és nem voltak semmilyen próblémánk. Ja, és ő már rég nem volt szűz akkor, én az voltam.

Aki még fél évet sem bír ki, a mellett, akit "tényleg szeret", az nem is szereti őt, csak meg akarja már jól dgni... Szerintem!

Egy lányak a szüzességét tiszteletben kell tartani és nagyon szép, becses dolog, ha 18 éves kor KÖRÜL veszti el.

HA a fiú nem szűz, tisztelettel kell bánnia a lánnyal, és ha tényleg szereti, akkor akár 1 évet is tud rá várni, mert neki nem az a legfontosabb elsősorban!

Elhiszem, hogy a kapcsolat része, mert az, persze, ez természetes, de nem kell annyira sietni vele.

DE ezeket csak szüzekre mondom, akik már nem szüzek, nyilván nem várnak ennyi időt vele.

2012. ápr. 23. 20:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Én várnék annyit ha tudnám hogy megérné és hűséges a csaj. Addig beérném a csókkal. F/19
2012. ápr. 23. 22:09
 19/20 anonim válasza:
katolikus suliba jársz?
2012. ápr. 23. 22:35
 20/20 A kérdező kommentje:

nem:D

amúgy köszönöm az eddigi válaszokat:)

2012. ápr. 24. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!