Szerintetek ez így korai lenne?
Azon gondolkoztam, hogy ha én összejönnék valakivel akkor félévet minimum várok hogy lefeküdjünk, szerintetek van még olyan fiú aki vár ennyit?
Amúgy eddig úgy voltam hogy 1 év a minimum, de félév után jöhet petting, de rájöttem hogy ennyit szerintem egy fiú képtelen várni.:(
Szerintetek korai lenne félév járás után elveszíteni a szüzességet?
Hány éves vagy?
A minimum fél év szerintem reális. Egyébként meg annyit várj, amennyire úgy érzed, hogy szükséged van. Ne a fiúk mondják meg, hogy mennyi idő után "kell" szexelni, mert ez mindenkinél máshogy van.
Max a szűz vagy 15-18 éves fiúk.
De elárulom h a lányok többsége sem várna 6 hónapot!!!
Sokak szerint fontos a szex a kapcsolatban! Mert kihathat a kapcsolat jövőjére is. (sz@r a szex...bánatosság rossz kedv, nem elégülnek ki, ismét rossz kedv, majd már alig szexelnek, majd unalmas a kapcsolat ésatöbbi!"
Szerintem egyáltalán nem én amikor elvesztettem 4 hónapot vártam mert mindketten szűzek voltunk és a barátnőmnek így volt jó. Fél év az teljesen oké két szűznél, de ha a párod nem szűz akkor lehetnek gondok. Persze ha megértő kedves és szeret elfogadhatja én ebben az esetben elfogadnám, de egy kis petting oldhatja a feszültséget! :)
25/F
Jöjjön spontán. Ha az első randin akkor akkor. Ha a házasságig akkor meg addig. Ezt nem időhöz kell kötni, érezni fogod, hogy most már, igen kívánom, szeretem őt, oda tudom adni magam neki teljesen szívemmel lelkemmel. Nálam így működik.
23/N
hát remélem, hogy majd olyan fiút találok, aki tud várni:)
majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!