Szerintetek ez korai?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves lány vagyok, a barátom is 17 (ő az első számomra). Még csak két hete járunk, de már párszor simogattuk egymást, nem volt semmi különös, épp csak néhány ujjal ruhán keresztül. Ez nagyon korai? Nem gondoltam volna magamról, hogy ilyet tennék, de most elbizonytalanodtam, hogy talán mégis teljesen normális ez a dolog. Most nagyon túlkomplikálom a helyzetet? :D Amúgy a barátom semmit nem erőltetett, jól is esett, neki is, és a szüzességemet még nem akarom az elején elveszíteni. Szóval korai még ez a simogatás? :D
2012. márc. 27. 19:39
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai, sőt szerintem természetes. És igen, te komplikálod túl! :D
3/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon életképtelenek a mai fiatalok. Én anno a kőkorban már az első nap csókolóztam a csajommal és tapiztuk egymást mint állat simultunk.
4/5 anonim válasza:
nem korai. amikor szeretsz valakit akkoir akaord ot erezni. a leggyonyorubb az amikor meztelenul osszebujhatsz vele es erezheted a forro testet es a finom sima boret. egyszeruen gyonyoru!
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Megnyugtattatok! :) Tényleg gyönyörű érzés. :)
2012. márc. 31. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!