Mit tegyek ha félek az elsőtől?
Figyelt kérdés
van egy fiú aki nagyon szeretek és ő is engem de szeretne már nemi kapcsolatot.... ha úgy veszem szeretkezés már volt de félek ....hogy mi lesz ha bedugja a lompost.... (és mindeni az mondja hogy az első nagyon fáj!....)2012. ápr. 11. 17:46
1/9 anonim válasza:
Piálj, vagy szívj valamit ami feledteti ezt az érzetet.
2/9 anonim válasza:
ma ez a divat hogy lányoknak fiú becenevük van,a fiúknak meg lány nevük?:D
amúgy úgy fog fájni hogy besza-behu :D
3/9 A kérdező kommentje:
köszz ez sokat segített XD 2.válaszoló !
1.válaszoló megfogadom a tanácsod jól bepiálok elötte
2012. ápr. 11. 17:54
4/9 anonim válasza:
nem mindenkinek fáj az első...nekem még életemben nem volt fájdalmas a szex...
5/9 anonim válasza:
Ne piálj be, észnél kell lenned. Szard le a fájdalmat, ennyit megér a dolog.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, tanácsokat ... párat máshol is olvastam inkább kihagyom a piálást és próbálom élvezni ... egy csomóan azt tapasztalták h nem fáj... remélem nekem se fog!
2012. ápr. 11. 18:03
7/9 anonim válasza:
Ha félsz az elsőtől,akkor kezdd a másodikkal.
8/9 anonim válasza:
Hé...nem mindenkinek fáj.Igen,van,akinek jobban,van akinek kevésbé,de olyan is akad,akinek nem.Ha meg fáj,és akarod,bízol a párodban és szereted,akkor a vágy elnyomja a fájdalmat.Ha így akarod megélni az elsőt,mint néhányan részeg magatudatlan felcsinálható csajként,akkor tedd,de szerintem több vagy annál!Ne félj,csak akkor tedd meg ha tényleg szereted és bízol benne,és ha nem csak kihasznál.
9/9 anonim válasza:
Fáj fáj de neem vészes nee paráázz, biztosan látni fogja rajtad ha valami neked nemjó. Figyelni fog rád biztosan és igyekezni fog biztos hogy neked is jólegyen:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!