Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves korban normális a...

Hány éves korban normális a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 19:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fölösleges általánosítgatni, van aki 16 évesen már érett, és van aki még 20 évesen sem.

Ebben a biosztanárom is megerősített anno, de sajnos mivel minden gyerek fejébe beleveri a média hogy szexelni menő ezért csinálják.

Én 14 évesen a tv-ben hallottam először hogy ez menő...Valami híradóban erről volt szó hogy ezt hiszik a gyerekek. Érdekes előtte nem tudtam.

Az ellenhír is befolyásolhatja a tudatot ilyen korban meg főleg. Bár engem nem fertőzött meg, sajnos ismerek jópár embert akit igen...

2012. ápr. 9. 15:10
 22/25 anonim ***** válasza:
ebben nincs általánosítgatás,lehet van 1%aki érett 16 évesen is,de alatta semmiképp,érdekes mindig mindig van valaki aki fel van háborodva,de hát kivételek mindig vannak és az itt írogató tinik,és a környezetemben lévő tinikről levontam a következtetést,sok 16-167 éves baromira éretlen
2012. ápr. 9. 15:13
 23/25 anonim ***** válasza:
*17
2012. ápr. 9. 15:13
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

16 éves korig.

Én 15 évesen vesztettem el.

2012. ápr. 11. 17:00
 25/25 anonim ***** válasza:
120 éves korban szerintem normális.
2012. okt. 2. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!