Hány éves korban normális a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 19:08
21/25 anonim válasza:
Szerintem meg fölösleges általánosítgatni, van aki 16 évesen már érett, és van aki még 20 évesen sem.
Ebben a biosztanárom is megerősített anno, de sajnos mivel minden gyerek fejébe beleveri a média hogy szexelni menő ezért csinálják.
Én 14 évesen a tv-ben hallottam először hogy ez menő...Valami híradóban erről volt szó hogy ezt hiszik a gyerekek. Érdekes előtte nem tudtam.
Az ellenhír is befolyásolhatja a tudatot ilyen korban meg főleg. Bár engem nem fertőzött meg, sajnos ismerek jópár embert akit igen...
22/25 anonim válasza:
ebben nincs általánosítgatás,lehet van 1%aki érett 16 évesen is,de alatta semmiképp,érdekes mindig mindig van valaki aki fel van háborodva,de hát kivételek mindig vannak és az itt írogató tinik,és a környezetemben lévő tinikről levontam a következtetést,sok 16-167 éves baromira éretlen
24/25 anonim válasza:
16 éves korig.
Én 15 évesen vesztettem el.
25/25 anonim válasza:
120 éves korban szerintem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!