Hány éves korban normális a szüzesség elvesztése?
Szerintem akkor amikor, úgy érzed lelkileg is felkészültél már rá! Manapság sokan fiatalon elvesztik és rájönnek hogy várhattok volna még. A döntés a te kezedben van!
18/F
15-16 a mai világban, ha felvagy készülve rá, és szerelemből teszed akkor szerintem a 15-16 viszonylag jó.
De ha nem, akkor 17-ig várj, 18,19 már ciki kicsit szerintem.
Én 15 évesen vesztettem el, majdnem egy éve együtt voltunk barátommal (azóta is együttvagyunk, nyáron történt :D)
Figyelj. Ha késznek érzed magad rá, akkor hajrá de mindenképpen védekezzetek. Ne legyetek felelőtlenek. (Szerintem fogamzásgátlót még hanyagoljátok, mert ha te vagy a lány később lehetséges hogy bajaid lesznek belőle a hormonok miatt)
Gumi elejébe helyet kell hagyni (nem levegőt) nehogy kidurranjon / elszakadjon. :D Na meg a srácnak óvatosan kell bánni a lánnyal, persze a lánynak is ugyanígy.
A lényeg a lényeg, ha szereted, és te is akarod, azt úgyis tudnifogod.
De ne kor alapján menj hogy mittudomén most 17 vagy és csak 18 évesen vesztenéd el, és akkor 18. szülinapod előtti nap nem csinálod merthogy 17 vagy...Mert akkor még nem vagy kész rá.
Nyugodtan leszavazhattok azért mert elmondtam hogy én 15 voltam, de igazából nemérdekel, nekem jóvolt, nem bántam meg és ez a lényeg szerintem. Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!