Hány évesek vagytok szüzek?
Figyelt kérdés
A többször elismételt "mikor vesztettétek el a szüzességeteket" helyett, kicsit más irányból megközelítve.
Ha valamit még hozzá szeretnétek tenni a korotokon kívül, kérlek tegyétek meg!
A válaszokat előre is köszönöm!
Sárky
2009. jún. 17. 12:13
53/54 anonim válasza:
18/L és nem tartom cikinek. :) A mostani erkölcsi élet nem befolyásol és örülök is neki! :)
54/54 anonim válasza:
13/L az is maradok még sokáig! Szerintem egy olyan idős lány mint én nincs felkészülve lelkileg a nemi életre.Tök gáz hogy ha vki ennyi idősen már nem szűz! Volt osztálytársam ( Lány) tavaly vesztette el és mindenkinek szétkürtölte a "hírt" aztán meg csodálkozik hogy olyanokat mondanak róla ami nem tetszik neki...
Szóval aki ennyi idősen el akarja veszteni, az jól teszi hogyha senkinek nem mondja el különben akár egy rossz pletyka is születhet...
Szerintem akkor is gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!