Hány évesek vagytok szüzek?
Figyelt kérdés
A többször elismételt "mikor vesztettétek el a szüzességeteket" helyett, kicsit más irányból megközelítve.
Ha valamit még hozzá szeretnétek tenni a korotokon kívül, kérlek tegyétek meg!
A válaszokat előre is köszönöm!
Sárky
2009. jún. 17. 12:13
31/54 anonim válasza:
12:19-es vagyok.
Hát egy ideig biztos,hogy én is szűz maradok,mert nem akarom csak úgy odaadni vkinek a szüzességemet,hanem szerelemből...na de ehhez kell egy megértő,kedves,figyelmes fiú,amiből mostanában elég kevés van,főleg ebben a korosztályban.
32/54 anonim válasza:
19/F, ahogyan a dolgok állnak, 1 hónap és 20 leszek, de 1 év még biztosan elmegy, szal 21/f is akár.
33/54 anonim válasza:
15/L, de kb. 1,5 hónap és 16, szűz... sztem szülinapom előtt úgyse történik meg és ki tudja mikor fog... :S de azért büszke vagyok rá :)
35/54 anonim válasza:
17/Lany..meg szuz:).....egyetertek azokkal, akik azt irtak, h 13-14 eves korban nem kene elvesziteni a szuzesseget..szerintem ha valaki ennyi idsen mar nem szuz az a GAZ,CIKI!!....azt jelenti,h valami nagy gond van a felfogasukkal:(....
36/54 anonim válasza:
18/F Én már elszeretném veszíteni de nincs még kivel, de majd eljön az én időm is! :D
38/54 anonim válasza:
14/L és min.16-ig az akarok maradni,bár nincs kivel elveszítenem,hisz a pasik felém sem néznek
39/54 anonim válasza:
31/f
Nem kellek senkinek. Ennyi.
40/54 anonim válasza:
19/L
És ez nem ciki számomra. Amikor eljön az az valaki akivel igazán szereti fogunk egymást, akkor meg fog történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!