Miért csinálta ezt? Pedig ezt mindig szereti.
Barátommal az egyik este elkezdtünk csókolózni. Jóó hosszú ideig. Aztán úgy beindultunk, h a póló már le is került, persze nem akartunk rögtön szexelni, mert még úgy gondoljuk, h ráérünk vele. Aztán egyszer az ujjam végével végig cirógattam a gerincénél a hátát, erre ő felugrott és kiszaladt. Utána mentem, de ő bezárkózott a fürdőszobába. Tanácstalan vagyok. Miért csinálta ezt? Szereti ha cirógatom, most meg hirtelen fepattant és kiszaladt, nem is számítottam rá. A végén vártam rá a konyhába, ő kijött, bement a cuccáért a szobába és hazament, v nemtom hova de elment. Foggalmam sincs h mi történt!!! Kérlek segítsetek nekem!!!!!
Én 14/L Ő 16/F
Köszi előre is!!
Kérdező:
Úgy értem, hogy az csak simán gáz, hogy ettől elment, Szűz, fiatal fiúknál megeshet.
Az viszont nem normális, hogy ÍGY reagálja le a dolgot. Ebből egyértelműen az jön le, hogy gyerekes és felkészületlen bármiféle testi kontaktusra, inkább a homokozóban van még a helye.
szerintem is elélvezett..besz
éld meg veled :)
Kedves kérdező!
Nem degradálom a barátodat, csak gondoltam tudatosítom benned, hogy ÍGY lereagálni egy ilyen eseményt mennyire leírhatatlanul gyerekes reakció.
Minden férfivel megeshet, hogy idő előtt elmegy. Velem is megesett már, nem is egyszer. De ilyen butaság sose fordult volna meg a fejemben, hogy kirohanok (?) egy szó nélkül, aztán elrohanok haza (?), majd nem veszem fel a SAJÁT BARÁTNŐMNEK a telefont (?) mikor hív.
Hanem egyszerűen konstatáltuk, hogy hopp, ez elsült és 10 perc múlva folytattuk ott a dolgokat ahol abbahagytuk.
Ez a magatartás pontosan azért gyerekes, mert azzal a ténnyel, hogy elment nem bántott senkit. Van ez így, mosolyogni kell rajta egyet és folytatni. Így meg bolondot csinál saját magából, jól megsért téged és még értelme sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!