Barátommal az egyik este elkezdtünk csókolózni. Jóó hosszú ideig. Aztán úgy beindultunk, h a póló már le is került, persze nem akartunk rögtön szexelni, mert még úgy gondoljuk, h ráérünk vele. Aztán egyszer az ujjam végével végig cirógattam a gerincénél a hátát, erre ő felugrott és kiszaladt. Utána mentem, de ő bezárkózott a fürdőszobába. Tanácstalan vagyok. Miért csinálta ezt? Szereti ha cirógatom, most meg hirtelen fepattant és kiszaladt, nem is számítottam rá. A végén vártam rá a konyhába, ő kijött, bement a cuccáért a szobába és hazament, v nemtom hova de elment. Foggalmam sincs h mi történt!!! Kérlek segítsetek nekem!!!!!
Nem lehet hogy alapból nagyon be volt indulva és elment véletlenül? Szerintem akár ez lehet a háttérben. Annyira beindult, hogy amikor gyengéden hozzáértél elélvezett...
2009. jún. 16. 10:51
2/19 anonim válasza:
hy több mint valoszinü h megijedt h hát ha mégis sex lene belöle én is voltam igy de nálam ép ez az h nagyon csikis a pasim és nálunk ez nehézesebb probálj meg beszélni vele hát ha kitudod szedni belöle sok sikert L/16
2009. jún. 16. 10:52
3/19 anonim válasza:
Szerintem elélvezett...és kínosnak érezte volna előtted.
nyugodj meg semmi baj nincs,de majd kérdezd mégis mi történt
4/19 anonim válasza:
Már megbocsáss de ez nem normális...
Komolyra fordítva a szót lehet beleélvezett a gatyájába és úgy elszégyellte magát, hogy inkább lelépett
5/19 anonim válasza:
Szerintem is, erre utal az is hogy a fürdőszobába zárkózott be. Utána meg azért nem maradt mert ciki volt neki hogy olyan volt az alsógatyája.
2009. jún. 16. 10:55
6/19 A kérdező kommentje:
Reggel óta próbálom őt hívni, sőt tegnap is próbáltam de veszi fel. De az olyan gáz dolog?? Legalább látszik, h jól csináltam a dolgot. Viszont valamelyikőtök írta h "ez nem normális", ezt h érted?? Van egy öccse aki velem egy idős, vele beszéltem, és azt mondta h Ő a szobájában van és semmi baja látszatra, csak nem akar beszélni senkivel..
2009. jún. 16. 11:00
7/19 A kérdező kommentje:
NEM veszi fel, csak elírtam
2009. jún. 16. 11:00
8/19 anonim válasza:
hát tuti, hogy elment és ettol kicsit megijedt- egyszeruen meglepodott, hogy ilyen érintéstol is totál beindul, majd megnyugszik
2009. jún. 16. 11:05
9/19 anonim válasza:
Bekattant.
2009. jún. 16. 11:08
10/19 A kérdező kommentje:
Hát remélem h ebből nem lesz semmi rossz dolog. Majd meglátjuk.Mindenesetre köszi mindenkinek!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!