Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 eves csaj vagyok, meg...

16 eves csaj vagyok, meg szuz, ez ciki?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 15. 17:19
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
76%
ne szivassatok egymast,no!!!szerintem abszolut nem ciki,16 vagyok,egy eve s kicsi hogy veszitettem el,es szerelembol....a 25 pedig ugyes...tisztellek hogy nem fekudtel le az elsovel aki jott,egeszseges dolog...a mostani teenegerek(mint en is)sajnos nem tuduk vigyazni az ertekes dolgokra,mert nem tudjuk milyen volt regebb...ennek ellenere en soha enm fogom megbanni hogy lefekudtem a nagy "o" mel,szakitottunk de...na mindegy...vigyazz magadra 16 eves csajszi!!!
2008. ápr. 18. 22:02
 32/51 anonim ***** válasza:
76%

én is 16 vagyok, és még szűz... és csak olyannal akarok lefeküdni, akit őszintén szeretek. a legtöbben ezt elég furának találják, de én hűvösen átnézek rajtuk.:) van egy fiú az osztályban aki egy prostival vesztette el mert már annyira ki volt éhezve... és egy pár lány akik bármit megtesznek azért hogy bedugják nekik. nemtom engem eléggé hidegen hagy a dolog......

am lehet h az osztálytársaid szemében ciki, de ne törőggy velük! ők már addigra tökre ki lesznek égve, mikor te elkezded, pont jó korban... muterom mondta asszem hogy minél idősebb a lány (jó persze nem 40 v 70 éves), annál jobban élvezi a szexet.

2008. ápr. 18. 22:15
 33/51 anonim válasza:
76%
utolsó hozzászóló: teljesen igazad van
2008. ápr. 20. 15:04
 34/51 anonim válasza:
100%
egyáltalán nem gáz... sőt az tök yoo én 17 éves vagyok és már nem de az a tapasztalatom hogy a fiúk ( a normális részlege) szereti és izgatják öket a szűz lányok eleve jobbak azok a lányok akik nem könnyen kaphatok nem könnyűvérüek. az első alkalommal várjál addig amig elsőn az a aszemély akivel ugy gondolod érdemes ez nem kortol függ
2008. ápr. 20. 20:56
 35/51 anonim válasza:
70%
Szerintem az lenne a ciki, ha már nem lennél az. Meg ez a kérdés. 17-18 körül kezd normális lenni, ha valaki megteszi, és nincs korhatár, h mikortól ciki szerintem. Nyílván más egy másfél éves kapcsolatnál (lásd feljebb)... De ott sem lenne ciki, ha nem történt volna meg, de nem gáz, hogy ilyen fiatalon.
2008. ápr. 21. 02:46
 36/51 anonim ***** válasza:
80%
Na de most hogy jön az ide, hogy húsz évesen egy diplomát sem lehet szerezni és megalapozni az életet? Oké, nincs diplomám, szakmám viszont van. Na, most az kevesebbet ér? És amúgy a gyerek mellett meg tanulok, mert szeretnék diplomát, de ettől még nem vagyok kevesebb senkinél, 18 évesen kezdtem dolgozni, amikor végeztem a sulival (cukrász vagyok), és onnan mentem gyed-re. Na és?
2008. ápr. 21. 09:06
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a vitát folytassuk privátban, ha akarod!
2008. ápr. 21. 15:01
 38/51 Bea 88 válasza:
100%
szerintem nem vagy még elkésve vele mert én is 18 éves elmúltam mikor meg volt az első én akkor éreztem magam készen arra hogy együtt legyek a párommal és ő több mint 2 évet várt rám.Ebből tudtam hogy számítok neki.Szerintem gondold meg hogy kivel fekszel le és hogy mennyi ideje vagytok együtt.
2008. ápr. 21. 18:55
 39/51 anonim ***** válasza:
73%
cukrász mellett szavazok.. a másik meg vibrátorként hazsnálhatja a diplomáját ha már pasit nem talál
2008. ápr. 21. 20:56
 40/51 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó hozzászóló! Miért fáj az neked, hogy valaki nem dobja hanyatt magát az első pasinak, aki azt akarja?

Én meg inkább mellette szavazok, mert már az ő hozzászólásaiból is látszik, hogy több intelligens válasza van, mint neked. Egyébként ahogyan én olvastam, van pasija!!!!!!!!!! Ha már választ írsz, legalább olvasd el, mit írt előtte.

2008. ápr. 21. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!