16 eves csaj vagyok, meg szuz, ez ciki?
Az a ciki, és gáz dolog, hogy ezt a kérdést feltetted. És ezzel teszed cikivé. Könyörgöm, mikor fogjátok már fel, hogy NEM A KOR SZÁMÍT!? (Bizonyos határokon belül, persze).
Szóval ha beszélget egy 14 éves meg egy 21 éves egymással, akkor hidd el, hogy a 14 éves lány sokkal jobban fogja irigyelni a 21 éves nőt, aki esetleg csak 19 évesen veszítette el, hiába ő 14 éves, és hú, már nem szűz.. büszke is lehet rá, mert lehet, hogy később sokkal jobb lett volna.
Természetesen lehet jó fiatalon is, de vhogy ez elég ritka dolog... Belül kell éretnek lenned!
Mire nem vagyok (voltam) készen? Olvasd el a választ mégegyszer és megtudod...
Egyébként éppen az ilyen vélemények miatt hiszik azt a mai tizenévesek, hogy minél előbb le kell feküdniük valakivel. Mert az milyen gáz, ha még valaki huszonévesen is szűz, nem?
Gratulálok, csak nehogy majd a te gyereked is azzal álljon majd oda eléd, hogy: lefeküdtem valakivel, de csak azért, hogy ne legyek ciki a többiek előtt. Biztosan jól fogod érezni magadat...
A kérdésre válaszolva, egyáltalán nem az, ne is érdekeljen ki mit mond. Hiába cikiznek mások. Ja, statisztikák szerint fiatalon (bár manapság sokan csinálják is), de a legtöbben hazudják, épp hogy a barátaik elfogadják. Ez hülyeség, de meg tudom érteni. Úgyhogy, ha még mindig cikinek érzed (nem az), akkor inkább hazudd, hogy nem vagy az, minthogy csak úgy odaadd magad vkinek, aki nem érdemli meg, és amikor még nem vagy felkészült.
Annak, a 16 éves hozzászólónak pedig üzenek, hogy neki meg épp azért nem kellett volna ilyen korán elvesztenie, mert rohadt nagy pofája lett. Agyilag még nem lehetsz érett, ha itt fikázol másokat. Sokkal több értelme van 20-25 évesen elveszteni, mint 16 éves kor előtt. Nem mondom, hogy 16 évesen baj, de szerintem pont ez a kor a "minimum". 13-14 évesek nem tudom mit gondolnak. És bár magamból és a barátnőimből indulok ki, és nem kell általánositani, de én kb a 18 évest kort mondanám "ideális" kezdési időnek. Sztem akkor nőtt be egy lány feje lágya rendesen. Nem baj ha előbb (nem sokkal), de nem kell ezt elsietni.
Az, hogy mások meg 22 évesen már szülnek... van aki 15 évesen is,nem kell mások példáját követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!