Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 eves csaj vagyok, meg...

16 eves csaj vagyok, meg szuz, ez ciki?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 15. 17:19
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
71%
én is 16 vagyok, szűz, és a mi osztályunkban még az a ciki, ha valaki már NEM az. mellesleg. hogy védjem azt, aki azt mondta, hogy 25 évesen is az: teljesen egyet értek veled, akkor kell megtenned, amikor akarod, nem lényeg, ki mit mond. ne törődj velük. van egy 21 éves barátom, és ő is szűz. pedig pasi, és azért tudjuk, hogy nekik fontosabb a szex. ő eddig nem talált még olyat, akivel le akarna feküdni, pedig volt egy másfél éves kapcsolata is. velem most megtenné, de én még halogatom. és én igenis értékelem, hogy szűz még 21 évesen is.
2008. ápr. 16. 14:11
 22/51 anonim ***** válasza:
68%
Szia! A válaszod első fele hozzám szólt. Köszi szépen, én is így gondodolom. Jó, hogy vannak még olyanok, akik szintén így gondolkodnak :-)
2008. ápr. 16. 15:42
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy vannak, ebben biztos vagyok. csak mostanában tényleg ez a divat, vagy nem tudom, hogy 16 évesen még szűz vagyok, akkor az ciki e. hát nem az. még jó, hogy szűz az illető, mikor kezdje egy ember? 14 évesen? vagy 13..? olyan is volt itt kérdésnek valahol. és tényleg érzések kérdése. aki meg úgy veszti el, hogy "épp itt van már az ideje", azt meg csak őszintén sajnálni tudom.
2008. ápr. 16. 16:49
 24/51 anonim ***** válasza:
80%
én mrá nem vagyok , (18) de 14-5 évesen azt se tudtam kb hogy mi az a szex:D
2008. ápr. 16. 20:37
 25/51 anonim ***** válasza:
74%
Hát huszonévesen szűznek lenni szerintem is elég furi. Én az ilyesmit 15 évesen kezdtem, nem bántam meg. Most 21 vagyok, 20 évesen szültem, igaz, fiatalon, de nem TÚL fiatalon. Én örülök neki, hogy azért régebben olyan szexuális életem volt, amilyen, hogy lett tapasztalatom. De az nekem furcsa, ha valaki huszonéves korára sem áll készen a szexre. Nem baj, de furcsa. Mint az is, ha pl. egy gyerek nem egy, hanem három évesen kezd beszélni. Ez is olyan, hogy a későbbi életében ez már nem oszt, nem szoroz, csak amíg el nem kezdi.
2008. ápr. 17. 08:15
 26/51 anonim ***** válasza:
56%

Erről elvitatkozhatnánk! Szerintem pedig az a furcsa, hogy 15 évesen már lefeküdtél valakivel és 20 évesen szültél. Igenis korai, hiszen addig egy diplomát sem lehet szerezni, elkezdeni dolgozni és megalapozni az életedet.

Mint mondtam, nem azért nem feküdtem le még senkivel, mert nem lett volna rá lehetőségem, csak eddig még nem találtam meg azt, akivel szeretném. Illetve ez már csak múltidőben igaz :-) Bár a mi esetünk speciális...

2008. ápr. 17. 10:42
 27/51 anonim ***** válasza:
73%
Én a 20 évesen szülővel értek egyet. 25 évesen szüznek lenni... 17 vagyok és nálunk semelyik oldal nem ciki a suliban.( szüz-e vagy nem az illetö) Az ország egyik "legjobb" gimijébe járok,és itt igen,zajlik az élet attol hogy a fél évfolyam orvos lesz a másik fele másik elitt helyre megy. Számomra is normális,hogy mindenkinek volt már barátja/ barátnöje, tapasztaltak lesznek,kibulizzák magukat és majd nem egyetem közben "élik ki" magukat. Nálunk nem az a ciki ha vki szüz,hanem végülis az aki még nem csokolozott,illetve nem csajozik/pasizik. Tudom sokaknak nem tetszik amit irok,de én ebben élek,itt ez a normális,átlagos. Én sem vagyok szüz,mint sokan az évfolyamon,bár én nem a budiban "dugatom meg magam" ( mint nagyon sokan..) hanem komoly kapcsolatom van. A mai világban pedig tényleg nagyon furcsa dolgok történnek. Nem értek egyet azzal akit már 13 évesen a szex foglalkoztat,viszont az már aranyos,elfogadhato ha akkor van barátja,elkezdi az életet. Persze ne menjen az iskola rovására. Szexet is mindenki akkor kezdi amikor jonak látja. Számomra ilyen korban "normális".
2008. ápr. 17. 16:07
 28/51 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagyunk egyformák! Ha te tizenévesen ezt jónak találod, akkor egészségedre! Szerintem ezen nem érdemes vitatkoznunk, mert te sem tudsz meggyőzni és én sem téged!

(Egyébként az hogy is jön ide, hogy az ország egyik legjobb gimijébe jársz? Én pedig az egyik legjobb egyetemre, ahol a második diplomámat fogom hamarosan megszerezni!)

2008. ápr. 17. 16:53
 29/51 anonim ***** válasza:
88%
csak azért irtam ,mert nehogy az legyen,h vmi putrihelyre járok és azért szexelnek már a mai fiatalok. Nekem van vallásos sulibol is bnöm akik szintén élnek nemi életet a barátjukkal. Nem is tudom,talán számomra ez az élet rendje, én ugy tervezgetem hogy ha minden jo lesz,és meglesz a kellö ember akkor énb már 24 évesen szülnék. Nem pedig akkor kezdeném ezt az egészet.
2008. ápr. 17. 18:13
 30/51 anonim ***** válasza:
87%
szerintem azért nem jo késön kezdeni a szexet mert olyankor már idös az ember,nem vállal be annyi újdonságot. vagyis nem olyan rugalmas. fiatalon sok baromságot megtesznek. ha 25 évig nem lát senki pucéron, én nehezen engedném magamhoz a pasimat. meg extrém helyek, sok pozicio kiprobálása . nem tudom. szerencsére én a másik odlalon állok
2008. ápr. 17. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!