Lefeküdjünk vagy ne?
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt.Ő 13,én 15.Gyakran mondogat olyanokat,hogy ő mennyire akarja már... és engem ezzel teljesen összezavar.Régebben kb.6-7 hónapja mikor én felhoztam neki..rendesen kivolt akadva.Most meg:O állandóan azt akarja hogy feküdjünk le.. mert majdnem minden nap kielégít meg én is őt... kézzel.Nem tudom mit tegyek,nem akarom elsietni,és nem akarom hogy a későbbiekben rossz legyen neki.
Mit tegyek? 15/F
Na ne már.Mindketten gyerekek vagytok,nagyon is,teljesen lényegtelen mióta vagytok "együtt".
A kislánynak min 4 évet kéne még várnia ,olyan éretlen mint egy zöld banán.Dehogy akarja fogalma sincs a szexről.A mai 12-15 évesek csak azért kefélnek,mert az hiszik menő,és mert minden honnan az folyik valójában éretlenek hozzá,és fogalmuk sincsen róla.ne feküdj le vele mondd meg neki hogy ehhez még nagyon gyerekek vagytok.Komolyan egy 13 éves még kislány lehet van melle és havonta vérzik na de messze van még az érett nőtől!
véletlenül sem mert úgy sittre vágnak (fiatalkorúak börtöne) liliomtiprásért hogy kiesik a szemed! ha még nem töltötte be a 14 évet a törvény tiltja.
egyébként is még mindketten gyerekek vagytok. nem tom hová ez a sietség én 21 éves voltam az elsőnél és semmiről nem maradtam le.
egy kicsit tiltja a tövény, de a lilomtiprások 99%-a nem derül ki. ha van annyi esze a csajnak, és neked is hogy nem mondjátok el, akkor szerintem simán mehet, ÓVSZER LEGYEN NÁLAD!!! az előzőekkel meg ne foglalkozz, ha tényleg szereted és ő is és nem azért megy, hogy "veszitsük el", akkor miért ne???
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!