Boob9 kérdése:
Lefeküdjünk vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt.Ő 13,én 15.Gyakran mondogat olyanokat,hogy ő mennyire akarja már... és engem ezzel teljesen összezavar.Régebben kb.6-7 hónapja mikor én felhoztam neki..rendesen kivolt akadva.Most meg:O állandóan azt akarja hogy feküdjünk le.. mert majdnem minden nap kielégít meg én is őt... kézzel.Nem tudom mit tegyek,nem akarom elsietni,és nem akarom hogy a későbbiekben rossz legyen neki.
Mit tegyek? 15/F
2012. márc. 31. 17:42
1/16 anonim válasza:
Jézusom 13 éves... TE meg 15! Atyaég, gyerekek vagytok, kisgyerekek! Hát hova fajul a világ? Ne feküdjetek le, maradjatok max a pettingnél, de szerencsétlen 13 éves kislánynak pettingelni se kéne még!
2/16 anonim válasza:
ha fel merül benned ilyen kérdés akkor inkább ne, hiába a másfél év együtt járás. ennyi idősen az iskolával kéne foglalkoznotok(mindkettőtöknek!) nem pedig a szexualitással.
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ... igaz:S csak ő már nagyon akarja
2012. márc. 31. 17:47
4/16 anonim válasza:
Neked legyen akkor több eszed :) Még fiatalok vagytok pláne ő. 13 évesen még közel sincs kész a szexre. 22/F
5/16 anonim válasza:
mert ő egy tipikus tiniribi aki azzal akar menőzni, hogy már nem szűz
7/16 anonim válasza:
11,5 éves volt mikor összejöttetek? omg xd nem mondod el hogy volt, azért kíváncsi lennék:D egyébként még szerintem nem kéne, alapból 14 alatt még büntetendő is, liliomtiprásnak hívják:) ennyi idősen meg még nem is vagytok érettek rá, hiába van az a másfél év, próbáljatok ne ennyit a testiségre fókuszálna:)
8/16 A kérdező kommentje:
a csaj nem egy tini ribi forma.. sőt mondjuk inkább hogy ilyen vissza húzódó.ő hozta fel,és tökre akarja..engem meg ezzel tökre összezavar... :DD:S azóta én nem hoztam fel neki.. mikor kiakadt
2012. márc. 31. 18:16
9/16 anonim válasza:
Ne feküdj le vele. Miért? Az ok egyszerű: Büntetendő. Ha akarta, ha nem így is úgy is büntetendő! Ha megtudja valaki nagy bajban vagy!
10/16 anonim válasza:
Mindketten fiatalok vagytok még ehhez. De te vagy az idősebb, legyen eszed és ne engedd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!