Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Pasik! Ti örülnétek ha szűz...

Pasik! Ti örülnétek ha szűz lánnyal járnátok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 22:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%

Volt már szűz barátnőm, nem is egy, de ez mellékes!

Én speciel jobban szeretem, ha egy nő már nem érintetlen, mert azokkal a lányokkal jobb a sex Neki is, Nekem is...

Mellesleg jó dolog, meg minden, ha szűz valaki, de azért Nálam fontos a sex dolog, persze nem a legfontosabb. Azért valljuk be, a sex jobb, ha már mindkét fél tudja, hogy mi a jó neki. Persze, ha kellőképpen tapasztalt a lány, és szűz létére már volt orgazmusa, meg tudja, hogy mi a jó neki, akkor ok a dolog, mert esetleg, ha még nem érzi igazán, hogy mi is a jó neki, mert nem élte át, nem lesz tőle csalódottság-érzése. Ez nem azt jelenti, hogy nem figyelek kellőképpen rájuk, de nehezebb egy olyan lánynak elmagyarázni a dolgokat, aki még nem is tudja, hogy mit kell keresnie ebben a témában!

Személy szerint azt meg nem tartom a legjobb ötletnek, ha szűz lány, szűz pasival veszti el... Én ilyen vagyok, ez a véleményem, Engem is lehet lehurrogni! :)

2009. jún. 15. 13:32
 22/23 anonim ***** válasza:
97%
Engem nem érdekelne hogy szűz a lány ha szerelmes lennék belé. Csak hát az a baj hogy engem kerülnek a lányok mint a pestist...
2009. jún. 15. 23:29
 23/23 anonim válasza:
75%

én szeretem a szűz csajokat, mert ők még érettlenek és tanítani kell őket. mondjuk én is szűz vagyok

20éves/fiú

2009. jún. 19. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!