Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Örülnétek ha a barátnőtö...

Fiúk! Örülnétek ha a barátnőtökről kiderülne, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
Szeretném megtudni mi a véleményetek ezzel kapcsolatban, mert mindenki mást beszél:) 16/L
2009. ápr. 25. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem igen :). Szerintem ha szeret a pasid neki mind1, de ebben az esetben örülne neki, ha nem csak a szexért van veled.
2009. ápr. 25. 20:00
 2/10 anonim válasza:
96%

Az én barátom nagyon örült:) Azt mondta, megnyugtató érzés, hogy senkit nem szerettem előtte annyira mint őt. Meg azért, az se lehet utolsó, h "ő vedeszhet fel"

17/L

2009. ápr. 25. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Hát az enyém biza tuti nem szűz, saját szememmel láttam, amikor elvettem neki :)

Egyébként dicsőség elvenni valakinek a szüzességét. Sokat jelent egy pasinak ha egy hölgy először neki adja oda magát. Akik pedig csak b@szni akarnak egyet, azok viszont húzzák a szájukat, mert nincs kedvük várakozni, amíg a lány belemegy.

2009. ápr. 25. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Még a kapcsolat elején kiderült, elmondtuk egymásnak. Igen, örülök. Én is, Ő is. :)
2009. ápr. 25. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Én barátnőm még szűz:) és örülök neki h nem volt már eggyüt x embberel..

És lenyézem az olyan embereket akiknek csak arra kell egy lány....

2009. ápr. 25. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
94%

Az első barátom nagyon örült, amikor megtudta. Mondjuk aztán nem jutottunk el odáig. De azt mondta, hogy megtiszteltetés lett volna számára, ha ő lehet az első, de nem úgy alakultak a dolgok. Sajnos szét kellett mennünk.

A másik barátom viszont nem örült neki egyátalán. Részben ezért hagytam el, mert nem tudtam elviselni, hogy előtte szégyellnem kell azt, hogy nem keféltem össze-vissza.

Szóval ez egyén függő. De szerintem jóval több olyan fiú van, aki örül annak, ha ártatlan lányt kap, mint aki ezt hátránynak gondolja.

2009. ápr. 25. 20:26
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

azert kicsit nyersnek talalom a "dicsoseg egy pasinak elvenni a lany szuzesseget" kifejezest...hat akinek "dicsoseg" az lehuzhatja magat...

Maximum megtisztelo, de meg ezt sem hasznalnam. Nekem termeszetes volt h a baratnom szuz, nem is tudnam elkepzelni maskeppen.

2009. ápr. 25. 22:03
 8/10 anonim válasza:
100%

IGGGENNNNNNN :-)

Jó lenne tudni , hogy én vagyok neki az első .

Bár hátránya is van , mer ugye fáj nekik az első alkalom :-(

16/F

2009. ápr. 26. 03:56
 9/10 anonim válasza:
100%
am igaza van az előttem írónak ;-)
2009. ápr. 26. 03:58
 10/10 A kérdező kommentje:
ennek örülök h a többség így vélekedik!:) egyébként nem mindenkinke fáj! ;)
2009. ápr. 26. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!