Fiúk! Örülnétek ha a barátnőtökről kiderülne, hogy még szűz?
Az én barátom nagyon örült:) Azt mondta, megnyugtató érzés, hogy senkit nem szerettem előtte annyira mint őt. Meg azért, az se lehet utolsó, h "ő vedeszhet fel"
17/L
Hát az enyém biza tuti nem szűz, saját szememmel láttam, amikor elvettem neki :)
Egyébként dicsőség elvenni valakinek a szüzességét. Sokat jelent egy pasinak ha egy hölgy először neki adja oda magát. Akik pedig csak b@szni akarnak egyet, azok viszont húzzák a szájukat, mert nincs kedvük várakozni, amíg a lány belemegy.
Én barátnőm még szűz:) és örülök neki h nem volt már eggyüt x embberel..
És lenyézem az olyan embereket akiknek csak arra kell egy lány....
Az első barátom nagyon örült, amikor megtudta. Mondjuk aztán nem jutottunk el odáig. De azt mondta, hogy megtiszteltetés lett volna számára, ha ő lehet az első, de nem úgy alakultak a dolgok. Sajnos szét kellett mennünk.
A másik barátom viszont nem örült neki egyátalán. Részben ezért hagytam el, mert nem tudtam elviselni, hogy előtte szégyellnem kell azt, hogy nem keféltem össze-vissza.
Szóval ez egyén függő. De szerintem jóval több olyan fiú van, aki örül annak, ha ártatlan lányt kap, mint aki ezt hátránynak gondolja.
azert kicsit nyersnek talalom a "dicsoseg egy pasinak elvenni a lany szuzesseget" kifejezest...hat akinek "dicsoseg" az lehuzhatja magat...
Maximum megtisztelo, de meg ezt sem hasznalnam. Nekem termeszetes volt h a baratnom szuz, nem is tudnam elkepzelni maskeppen.
IGGGENNNNNNN :-)
Jó lenne tudni , hogy én vagyok neki az első .
Bár hátránya is van , mer ugye fáj nekik az első alkalom :-(
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!