Utolsó: meg kell tanitani. oké, és nincs időd?:S Szóval én is nagyon szivesen járnék szűz lánnyal, de sztem egy kapcsolatba nem ez a legfontosabb:) 21/szűz pasi
2009. jún. 15. 09:09
12/23 anonim válasza:
9:09esnek.
szerintem félreértetted amit írtam... vagy nem fogalmaztam meg jólll.. egyetértek veled abban hogy nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban.. a véleményemet akk így fogalmaznám meg...: ha választanom kellene két UGYANOLYAN lány között, akik közt csak annyi külnöbség h az egyik szűz a másik nem, akkor azt választanám amelyik nem szűz... számomra nincs eszmei értéke a szüzességnek (sok pasi nem így gondolja..). nagyon fontos hogy az ember felküszült és szerelmes legyen amikor elveszíti, de helytelenítem azokat akik ezt bálványozzák, és mélységesen elítélem azokat a pasikat, akiknél "követelmény" párválasztásnál, hogy a lány szűz legyen... akinek ellenvéleménye van nyugodtan írjon privátba e-mailt. persze a lepontozás is véleménynyilvánítás, de érdekelnek az érvek is. :)
6:13as
2009. jún. 15. 10:37
13/23 anonim válasza:
mi az h nincs kedved tanítgatni? akk az a csaj maradjon élete végéig szűz mert neked nincs kedved??
2009. jún. 15. 12:10
14/23 anonim válasza:
Ne bántsátok már. Ő így gondolja. Vannak más pasik akiknél ez igenis sokat számít. Ennyi.
2009. jún. 15. 12:34
15/23 anonim válasza:
Igen mert még én is az vagyok 19F
2009. jún. 15. 12:36
16/23 anonim válasza:
12:10. leírtam és kifejtettem a véleményem.. (VÉLEMÉNYEM).. a kérdésedre válaszolva..: ezt meghagyom az olyan pasiknak, akik élnek-halnak a szüzkislányokért.... Tőled csak az érveket hiányolom...
12:34: köszönöm :) élljen a szabad véleménynyilvánítás. :)
2009. jún. 15. 12:39
17/23 anonim válasza:
Örülnék, csak ne tartson sokáig ez az állapot. :) Mondjuk 1-2 hónapig esetleg. (Persze ez függ a lány életkorától is.) Nem várnék túl sokat. Lepontozhattok ezért a kijelentésemért.
2009. jún. 15. 12:45
18/23 anonim válasza:
Ja, 28F vagyok, az előző válaszadó.
2009. jún. 15. 12:46
19/23 anonim válasza:
OFF: miért pontoznánk le? :)
2009. jún. 15. 12:51
20/23 anonim válasza:
Csak azért, mert sokan "nem képesek" várni. Nos, én ahogy írtam is, biztos nem várnék túl sokat. Persze mikor fiatalabb voltam, azért volt rá példa. :) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!