Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarom megváratni, de...

Nem akarom megváratni, de most így mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, barátom nem rég lett 16, és lassan 5 hónapja járunk.

Még semmi olyan nem történt köztünk.

Ha céloz rá egyből rossz érzésem lesz(jártam pszichológushoz, és mondta, hogy nem fogadom el a szexualitásom).

Barátom egyszer intimebb helyre nyúlt, és egyből elvettem a kezem. Mindent engedek, kivéve azt, hogy "oda" érjen. És én se merek neki. Nem egyszerű félelem, hanem nem érzem magam késznek rá....ilyenkor mi a fenét kezdjek?:S

2012. márc. 23. 20:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom mitől van fóbiám, de pl egedül melltartót se merek venni:(

Elfog múlni, majd keresünk új orvost, remélem minden rendben lesz:)

2012. márc. 23. 20:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D Azokat engedném is:)
2012. márc. 23. 20:53
 13/15 A kérdező kommentje:

10. válaszoló! Érdekelnének, csak sajna nem tudok privátot írni, mert a böngészőm nem engedi!:(

Esetlg ha leírod megköszönöm itt!:)

2012. márc. 23. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:

rendicsek :)

ide írom akkor már, hátha mást is érdekel

a mi kedvenc erogén zónáink:

nyak

fül

mellbimbó

köldök körül

Ezeknek a területeknek a simogatása, izgatása, nyalogatása, szopogatása nagyon jó és izgató tud lenni mindkét fél számára, de változhat kinek mi jön be. Pl a fül elsőre fura lehet, de aztán kiderül, hogy nagyon is jó ha még nem próbáltátok. Ez itt egy jó lista, amit végig lehet próbálni, hogy mi a kedvencetek:

[link]

Aztán további dolgok amivel föl lehet dobni az együttlétet:

-tejszínhab/csokiszósz/fagylalt/jég vagy akármi más bevonása amit szerettek

igaz, egy kicsit ragadhat, meg utána érdemes lefürödni meg kimosni az ágyneműt, de eszméletlen élmény, amikor valami ilyesmit esz le rólad :)

-szem bekötése és/vagy kezek összekötése/kikötése, nah ez is egy jó élmény, csak úgy valahogy másnak érzed, meg érdekes

-szerepjáték, szerepjáték és szerepjáték, bocs, de mi ezt nagyon imádjuk, ez is elég emberfüggő, hogy kinek mennyire jön be

ez a szerepjáték bármi lehet, ami épp eszetekbe jut, és ami nektek bejön, nekünk volt már elég bizarr is, mint például sellő aki elcsábít egy halandót, míg a tigris és a foglyul ejtett nyuszi elég gyakori XD

Nah ha van valami kérdésed ezekkel kapcsolatban, kérdezz nyugodtan :)

2012. márc. 23. 22:35
 15/15 anonim ***** válasza:
a volt kedvesem hasonlo problemaval rendelkezik csak mar 23 eves es szuz termeszetesen. nem tudom miert vonakodsz az intim tappintasoktol de remellem elmulik es kepes leszel megnyilni es felvallalni a vagyaidat (ha vannak).
2012. márc. 25. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!