Hogy kezdjek neki az orális szexnek? Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
már régóta együtt vagyunk a barátommal( ő nem szűz) ő már kielégített engem,én is szeretnék neki örömet okozni(orál) de nem tudom hogy kezdjek neki?HOgyan csináljam?részletesen? :)
18/L
2011. nov. 17. 20:12
2/7 atilis válasza:
Hát, elhatározod magad és elkezded, ahogy tudod, ha nem jó neki, gondolom úgyis szólni fog, és majd irányít. Aztán majd belejössz.
3/7 anonim válasza:
femina.hu
noiportal.hu
vannak jó cikkek.
4/7 anonim válasza:
de az a legjobb, ha megkéred hogy segítsen...így látni fogod, hogy ő hogy szereti.
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes lassan felfedezni a farkát és igyekezz minél kevesebbet használni a fogaidat, de minél többet az ajkaidat. Jó érzés az is, ha körbenyalogatod, főleg a makkot. Bővebben is írhatok priviben, ha érdekel.
6/7 megatron válasza:
a mélytorkozást szeretik a fiúk,ezt garantálom neked.
7/7 anonim válasza:
mosd meg neki és utána finoman vedd be a szádba de rá ne harapj ,mert az fáj neki
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!