Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarom megváratni, de...

Nem akarom megváratni, de most így mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, barátom nem rég lett 16, és lassan 5 hónapja járunk.

Még semmi olyan nem történt köztünk.

Ha céloz rá egyből rossz érzésem lesz(jártam pszichológushoz, és mondta, hogy nem fogadom el a szexualitásom).

Barátom egyszer intimebb helyre nyúlt, és egyből elvettem a kezem. Mindent engedek, kivéve azt, hogy "oda" érjen. És én se merek neki. Nem egyszerű félelem, hanem nem érzem magam késznek rá....ilyenkor mi a fenét kezdjek?:S

2012. márc. 23. 20:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne erőltessétek, hanem várj, elvégre neked kell érezned, mikor vagy kész rá.
2012. márc. 23. 20:26
 2/15 anonim válasza:

nem szabad elsietni semmit

ha nem érzed hogy kész lennél akkor ne csinálj semmi olyat. A barátod pedig ha szeret akkor türelmes lesz. :)

2012. márc. 23. 20:27
 3/15 A kérdező kommentje:

Tudom. Csak hát ha pl egy év múlva is így érzek majd?

Nem fogok külső hatásra magamra erőltetni semmit se, de nem szeretném, hogy emiatt dobjon majd.

2012. márc. 23. 20:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jól esik, hogy nem kapok lehurrogást:)
2012. márc. 23. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:

szia!

én is azt mondom, mint a többiek, hogy ha úgy érzed, nem még erre felkészülve, ne tedd meg, mert utána megbánhatod. A másik dolog, mondd meg a barátodnak, hogy te még nem szeretnéd és figyeld meg, hogyan reagál erre. Ha igazán szeret téged, akkor megért és várni fog... barátom és én köztem másfél év után történt meg, akkor voltam 21 éves, jó volt, nem bántam meg, de szivesen lennék még most is szűz! gondold meg, de jobban jársz, ha teszel semmit e téren, csak azért hogy a barátodnak legyen jó, nem éri meg!!!!

2012. márc. 23. 20:39
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, és jól esik ezt hallani!:)

Nem zavarja, bír várni, ami jól esik:) CSak tudom, hogy szeretné. De ettől függetlenül megnyugodtam, és köszönöm, hogy ennyien segítetek!:)

2012. márc. 23. 20:41
 7/15 anonim ***** válasza:

20:39-es vagyok

23L

8/15 anonim ***** válasza:

1 év az nagyon sok idő.És ha nem vagy kész,akkor ne engedd.Ha valaki ezért hagy ott,akkor menjen,mert nem ért meg és nem szeret igazán.

És tudod,hogy mitől van fóbiád? Próbálj rájönni, magad, hogy mitől félsz,és azt feldolgozni.

9/15 anonim ***** válasza:
nincs mit! :)
2012. márc. 23. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:

tényleg beszélj vele erről, egy jó kapcsolatban tudni kell erről beszélni, ha szeret, akkor megérti, és segíteni fog, hogy ezen túljuss

de amúgy amíg eljutsz oda, hogy úgy érzed kész vagy odanyúlni, illetve engedni neki, addig is nagyon sok más erogén zóna van ahol örömet tudsz okozni neki, és ő is neked :)

2012. márc. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!