16éves lány vagyok, és még csók-szűz. Sok barátnőm már nem is szűz. Be se mertem vallani, hogy nem smároltam még. Mert igazából csinos vagyok, telt idomokkal (mások szerint is) mégse tudok bepasizni. Hol tudnék ismerkedni?
vannak megfelelő netes társkeresők, sok benne a lutri, de még talán az egyik legjobb lehetőség, vagy szórakozóhelyeken, de ott sok a barom, többet csalódnál, mint amennyi pozitív élményed lenne...
viszont ha olyan környéken laksz, ahol vannak normális helyek kávézó, pub, akkor akár ott is
de ha gondolod akár írhatsz nekem is ;) :P
miért trollok?mert ismerkedni akarnak?hmm...ne csodálkozz, h eddig semmi nem jött össze.
nyugi, kislány, én tuti nem foglak keresni.
A kérdező kommentje:
látom megjelentek a trollok, aki üzenetben felajánlották, hogy készek megismerni... a rendes válaszadóknak pedig tényleg köszönöm!:)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
Trollok??? Csak azért mert meg szeretnének ismerni?? Ribanc vagy te, fiam, abból is a perzselősebb fajta!! És még csodálkozol, hogy nincs pasid, te szerencsétlen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!