Az normalis, hogy miutan eloszor sexeltem egy pasival, nem vereztem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 16:42
2/10 anonim válasza:
szerintem igaza volt az elozo valaszolonak , nm mindenki verzik
5/10 anonim válasza:
normális!..én sem.. először azon gondolkodtam el hogy valyon a spárgázástól vagy a biciklizéstől van e ? de aztán rájöttem vagyis utána olvastam hogy ez természetes!
7/10 anonim válasza:
Vagy nem volt igazi behatolás, vagy már kitágítottad tampon használatával.Aki nem használ tampont, az bizony vérzik az első alkalomkor, és féj is az első.
9/10 anonim válasza:
Nem mindenki vérzik, köztük én sem.
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem vérzik mindenki. Minden test másképp működik, ez nem szentirás! És nem is mindenkinek fáj egyformán. Nekem annyira fájt, hogy az valami borzalom volt, ennek ellenére egyáltalán nem volt vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!