Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek sok olyan 20 éven...

Szerintetek sok olyan 20 éven felüli, jóképű pasi van aki szűz?

Figyelt kérdés

Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni a kérdést.

Mostanában rengetegszer olvasok itt gyakorin 20 éven felüli szűz pasikról, van aki már a harminc felé közelít. Azon gondolkodtam,hogy vajon hány rosszabb külsejű és hány jóképű, de félénk pasi lehet közöttük, vagy egyáltalán előfordulhat olyan,hogy valaki jóképű de szűz?? Nyilván léteznek ilyen emberek de szerintem nincsenek sokan. Vélemények?

2012. márc. 20. 22:21
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
ha akarsz..:)
2012. márc. 28. 20:31
 42/44 anonim ***** válasza:
Írtam privátot .
2012. márc. 28. 20:49
 43/44 anonim ***** válasza:
Prostituált a megoldás erre.
2012. ápr. 12. 06:50
 44/44 anonim válasza:

Igen letezik :D

Eleg sok idegen lanytol kozvetett vagy kozvetlen modon hallottam, hogy jol nezek ki. Kulonosen meg gimis koromban tudom, hogy tobben ossze akartak volna jonni velem. Jelenleg is tartozkodnak a kornyezetemben csajok, akik akarnak tolem valamit. Igy hat, amit sokan mondanak, azt egy ido utan el is hiszem :D

Talan amiert soha nem jutottam el a szexig az a hullamzo belso viselkedesem. Egyszer nagyon szeretnek baratnot, a kovetkezo pillanatban meg egyaltalan nem erdekel senki. Tobb lanyt ott hagytam elso, masodik randi utan. Voltak akikkel le is fekudtem es az ejszaka kozepen leptem le :D Talan a legfobb problema, hogy nagyon gyorsan megsertodom. Ha valami nem tetszik, szo nelkul ott hagyom a csajt es legtobbszor soha tobbet nem jelentkezem. Ilyenkor jon, hogy mekkora szemet vagyok. De nem erdekel!

Az eletemben nem a szex a legfontosabb. Sokkal fontosabbnak tartom a karriert es a belso fejlodest. Es lehet el sem tudnam kepzelni magam parkapcsolatban, mivel meg soha nem voltam... biztos rengeteg idot es energiat szivna el tolem

2012. jún. 1. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!