Szerintetek sok olyan 20 éven felüli, jóképű pasi van aki szűz?
Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni a kérdést.
Mostanában rengetegszer olvasok itt gyakorin 20 éven felüli szűz pasikról, van aki már a harminc felé közelít. Azon gondolkodtam,hogy vajon hány rosszabb külsejű és hány jóképű, de félénk pasi lehet közöttük, vagy egyáltalán előfordulhat olyan,hogy valaki jóképű de szűz?? Nyilván léteznek ilyen emberek de szerintem nincsenek sokan. Vélemények?
Most lehet, hogy le leszek pontozva, de ha pasi lennék, és mondjuk valamilyen okból (vagyis nem saját döntés alapján) 22 éves koromig sem sikerült volna elvesztenem,
keresnék egy kultúrált, diszkrét, megbítható szolgáltatót, aki megoldaná a problémámat...
(de nő vagyok, és 9 éve nem szűz...)
Ezt így nagyon szépen leírtad. Csak tudod több részre lehet osztani a 20feletti szüzeket.
Vannak a nagyon rondák, akiknél tényleg működhet ez a megoldás.
És vannak a viszonylag jóképű vagy átlagos srácok. Nekik az önbizalmukkal van gond, nem mással. És, ha valakinek nincs önbizalma, akkor prostihoz se fog elmenni. A megoldás az önbizalom rendbetétele lenne.
Aki meg saját döntés alapján szűz még, az egy külön kaszt...
18 vagyok sztem elég jól nézek ki, de hatalmas kihívás az hogy legyen barátnőm!
Tetszettem már jópárnak, és mindet elcsesztem... Meg furcsa vagyok, sokan megvetik az animéseket, koncentrációs készségem meg egy ratyi :D Emiatt sokan hülyegyereknek tartanak :/ Pedig álmodozni faxa dolog ám!!! csak káros...
F18
Nos én 30 felett vagyok és inkább átlagosnak mondanám magam. A szépség számomra belűről fakad, gondolom a nőknél is, tehát arra akarok kilyukadni hogy nézhetek bárhogyan is ki, ha azt érzi a nő hogy gáz vagyok akkor hiába vagyok olyan mint Brad Pitt, akkor se fogok neki kelleni.
De az, hogy jó képű vagyok-e azt nektek nőknek kellene eldönteni.
Az utolsónak tökéletesen igaza van.
Hiába a jóképűség, ha közben jelen van az önbizalomhiány, nincs magabiztosság stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!