Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek sok olyan 20 éven...

Szerintetek sok olyan 20 éven felüli, jóképű pasi van aki szűz?

Figyelt kérdés

Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni a kérdést.

Mostanában rengetegszer olvasok itt gyakorin 20 éven felüli szűz pasikról, van aki már a harminc felé közelít. Azon gondolkodtam,hogy vajon hány rosszabb külsejű és hány jóképű, de félénk pasi lehet közöttük, vagy egyáltalán előfordulhat olyan,hogy valaki jóképű de szűz?? Nyilván léteznek ilyen emberek de szerintem nincsenek sokan. Vélemények?

2012. márc. 20. 22:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Akkor irány egy szolgáltató, vagy soha az életben nem fogsz tudni nővel bánnni. Egy korodbeli nő ki fog nevetni ha meg tudja szűz vagy. Elmész egy 18 éves lánykához, neki sem kell mondani mi a helyzet, de tudni fogja mit kell tenni és hatalmas megkönnyebbülés lesz számodra.
2012. márc. 26. 07:44
 22/44 A kérdező kommentje:
Meg ne fogadd az utolsó válaszoló tanácsát!
2012. márc. 26. 21:09
 23/44 anonim ***** válasza:
Pedig van abban valami, amit az utolsó válaszoló írt. Muszáj túljutnia a holtponton. Ha 30évesen még mindig szűz lennék, én simán elmennék egy prostihoz(lakásra, nem utcaihoz).
2012. márc. 26. 21:55
 24/44 A kérdező kommentje:
szerintem az még gázabb ha egy prostihoz megy, minthogy szűz.
2012. márc. 26. 22:14
 25/44 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nem kell azt reklámozni. Mellesleg az önbizalmának biztos jót tenne. Mellesleg meg már 30éves... Minek tovább várni? Én se szeretném prostival elveszíteni, de ha 30-ig nem jönne össze, akkor 100%, hogy prostihoz megyek:D De nálam önbizalommal kapcsolatos problémák vannak, amik remélhetőleg hamarosan megoldódnak:) Az egyik korábbi válaszoló vagyok.
2012. márc. 26. 22:22
 26/44 anonim ***** válasza:
Bocs a szóismétlésért:D
2012. márc. 26. 22:30
 27/44 anonim ***** válasza:

Helló Kérdező.

Én a 03-22 21:50 vagyok és úgy látom már 2-n is elakarnak küldeni hivatásoshoz :-).

Köszi hogy ki állsz mellettem, de hagy kérdezzem meg, miért tetted fel a kérdést? Persze ha nem akarsz nyilvánosan válaszolni, privátban is megteheted.

2012. márc. 26. 22:53
 28/44 anonim ***** válasza:

"Köszi hogy ki állsz mellettem"

Na ez most úgy hangzik, mintha én támadnálak vagy rosszat akarnék neked:D Pedig csak segíteni akarok:)

2012. márc. 26. 23:13
 29/44 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt nem úgy értette,hogy ti támadjátok. Csak ezek szerint ő ugyan úgy gondolja ezt, mint én. Attól még ti segíteni akartatok.:)
2012. márc. 27. 13:28
 30/44 A kérdező kommentje:

Tegnap 22:53

Nincs különösebb oka, annyi az egész,hogy nagyon sok 20-30 év közötti szűz férfi kommentjével találkoztam már itt ,hogy vajon egy tényleg jól kinéző pasi is lehet -e szűz ennyi évesen, vagy ez lehetetlen...Nem tudom normálisan megfogalmazni:D

2012. márc. 27. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!