Szerintetek sok olyan 20 éven felüli, jóképű pasi van aki szűz?
Ennél jobban nem tudtam megfogalmazni a kérdést.
Mostanában rengetegszer olvasok itt gyakorin 20 éven felüli szűz pasikról, van aki már a harminc felé közelít. Azon gondolkodtam,hogy vajon hány rosszabb külsejű és hány jóképű, de félénk pasi lehet közöttük, vagy egyáltalán előfordulhat olyan,hogy valaki jóképű de szűz?? Nyilván léteznek ilyen emberek de szerintem nincsenek sokan. Vélemények?
Helló Kérdező.
Én a 03-22 21:50 vagyok és úgy látom már 2-n is elakarnak küldeni hivatásoshoz :-).
Köszi hogy ki állsz mellettem, de hagy kérdezzem meg, miért tetted fel a kérdést? Persze ha nem akarsz nyilvánosan válaszolni, privátban is megteheted.
"Köszi hogy ki állsz mellettem"
Na ez most úgy hangzik, mintha én támadnálak vagy rosszat akarnék neked:D Pedig csak segíteni akarok:)
Tegnap 22:53
Nincs különösebb oka, annyi az egész,hogy nagyon sok 20-30 év közötti szűz férfi kommentjével találkoztam már itt ,hogy vajon egy tényleg jól kinéző pasi is lehet -e szűz ennyi évesen, vagy ez lehetetlen...Nem tudom normálisan megfogalmazni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!