Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarom sokáig váratni, de...

Nem akarom sokáig váratni, de ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, barátom 15, lassan 5 hónapja járunk.

Még semmi "olyan" nem volt közöttünk. Szexre semmiképp se állok készen még, ezt tudja is. Az orálissal nem tudom, hogyan állok. Lassan "aktuális" lenne, és mikor ketten avgyunk azt akarom, hogy történjen valami, ha meg kérdezi, hogy hogyan "állok", akkor elbizonytalanodom. Sajna van pár gond a kapcsolatba, és amíg nem oldódik meg addig nem akarok belevágni, mondtam neki, hogy néha úgy érzem készen állok, de a gondok miatt néha nem.

Olyan rossz érzésem van, ugyanakkor ha ketten vagyunk vágyom rá.

Ha biztos leszek benne ugye ez lefog tisztázódni?

2012. márc. 20. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ráértek még, ne siettesd. Eljön majd az idő, amikor már teljesen biztos leszel magadban!
2012. márc. 20. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
hát izé, ezt nem kell megbeszélni, hogy készen állsz-e rá naná hogy elmegy a kedved...:D amikor úgy érzed, lenne hozzád kedved csak kezd el csinálni:) ennyi
2012. márc. 20. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az orálist felejtsd el! Még később sem kell csinálni,csak azért,mert ma ez a divat.

Várj még néhány évet,mielőtt lefekszel valakivel.

Nem veszítesz vele semmit.

27/F

2012. márc. 20. 21:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Tudom, hogy nem kell elsietni:)

Igen ha rékérdez az fura, de igazából nem akar rosszat, szóval ebből a szempontból aranyos is:)

A fő "akcióval" biztos várok, csak ugye nem tudom, hogy mikor leszek készen(jártam pszichológushoz, és azt mondta, hogy ne fogadom el a szexualitásom).

2012. márc. 20. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha gond van a kapcsolatotokban (csak 15-16 évesek vagytok, mi lehet már most a gond???), akkor ne tegyél semmit. Se orális, se semmi ne legyen.
2012. márc. 20. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
CSak a találkozások révén(egy iskolába járunk, és kettesbe nem vagyunk olyan sokszor)
2012. márc. 20. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha erdekelne a dolog, ha kivannad ot akkor mar reg megtetted volna. Eggyertelmuen arrol lehet szo hogy a problemaid miatt nem kivanod a sracot, sot nem akarsz igazan vele meztelenkedni. Kivancsi lennek mik is ezek a problemak... hisz sok mindent elmondananak a valosagrol.
2012. márc. 21. 08:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Baz dmeg de bírom amikor 15-16 évesek úgy beszélnek a szexről , meg az érzelmekről, mintha úgy szarták volna velük együtt ki az összes tapasztalatot. De most komolyan... inkább még érjetek, az a srác is biztos csak kicsit kanos lett és vágyik a p uncira.. ennyi. Menjetek vissza legózni még pár évig.
2012. márc. 21. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!