Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudnam ravenni diszkret...

Hogyan tudnam ravenni diszkreten a szeretkezesre?

Figyelt kérdés
19 eves srac vagyok. A baratnom kb fel evvel kisseb nallam, meg szuz, mar sokat beszeltunk a szeretkezesrol. Elmondta hogy szeretne. Mar mint a korulmenyeket (gyertya zene ileysmi). De meg midnig nem adta ra magat. Amugy mar lassan 6 honapja jarunk. A szerelem kolcsonos.
2009. jún. 12. 17:46
 1/7 anonim válasza:
100%

hívd fel magadhoz, öntsd le egy kólával "véletlenül" küld el, hogy mennyen lezuhanyozni, addig gyújts gyertyákat, tegyél be egy romantikus zenét. kicsit hülyén hangzik, de lehet h. bejön

24/F

2009. jún. 12. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:

sztem meg ha nem akar akkor ilyen hirtelen módszerekkel nem fog.

mondd,hogy kívánod meg minden és hogy akarod őt.mikor csókolóztok vagy van egy kis petting.

2009. jún. 12. 18:55
 3/7 A kérdező kommentje:
hat soksozr mondom neki hogy kivanom..es mar a pettingels is megvolt jo parszor...de ujjazasnal tobre nem tudtam ravenni:|
2009. jún. 12. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Pedig akkor az igazi, amikor már a falat kaparja, csak hogy lefeküdjön veled. Amíg ezt valahogy el nem éred nála pettinggel meg simogatással, addig hiába kérsz,mönyörögsz vagy célozgatsz, mégiscsak kényszerből lesz veled, a kedvedért, nem pedig vágyból és saját akaratból.
2009. jún. 12. 20:24
 5/7 A kérdező kommentje:
ezt ugy ertsem hogy ne mondogassam hogy kivanom?..hanem csak tegyem adolgom..es ha tetszik neki nagyon az erzes akro belemegy a dologba?
2009. jún. 12. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, tégy meg mindent( sexen kívűl) h teljesen begerjedjen rád, csináld neki csiklón és hüvelyen is mindenhogy csókold a nyakátstb... izgasd fel!
2009. jún. 12. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom, nekem hogy volt. A párom éreztette velem, hogy nagyon kíván, mondta is, mutatta is és látszott is rajta, ha érted, mire gondolok. :-) De kivárt. Sokáig. Nagyon sokáig. (A várakozás egyébként fokozza a vágyat, és a kielégülést is.) Pettingeltünk szinte minden nap, felderítettük egymást alaposan, és lassan eljutottam oda, hogy azt kívántam: menjünk tovább, ne hagyja abba, folytassa, akarom őt itt és most, magamban! Erre az érzésre gondolok.

Egyébként nem tudom, tudod-e, hogy a tempót mindig a lány diktálja. Mindig a lány dönti el, hogy jöhet-e a következő lépés, vagy lassítsatok egy kicsit. Figyelj oda rá, és próbáld meg boldoggá tenni! Ez azt jelenti, hogy add meg neki, amire MOST szüksége van, és ne kérj viszonzást érte. Ha neki még nincs igénye a közösülésre, akkor még nincs itt az ideje, akkor várnod kell.

6 hónap még nem nagy idő, főleg egy szűz lánynál. Tudom, hogy nagyon kívánod őt, de csak annyit tudok mondani: ha igazán szereted, akkor vársz rá. És később, visszanézve majd elmondhatod, hogy megérte, nagyonis megérte várni.

2009. jún. 12. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!