Hogyan tudnam ravenni diszkreten a szeretkezesre?
hívd fel magadhoz, öntsd le egy kólával "véletlenül" küld el, hogy mennyen lezuhanyozni, addig gyújts gyertyákat, tegyél be egy romantikus zenét. kicsit hülyén hangzik, de lehet h. bejön
24/F
sztem meg ha nem akar akkor ilyen hirtelen módszerekkel nem fog.
mondd,hogy kívánod meg minden és hogy akarod őt.mikor csókolóztok vagy van egy kis petting.
Megmondom, nekem hogy volt. A párom éreztette velem, hogy nagyon kíván, mondta is, mutatta is és látszott is rajta, ha érted, mire gondolok. :-) De kivárt. Sokáig. Nagyon sokáig. (A várakozás egyébként fokozza a vágyat, és a kielégülést is.) Pettingeltünk szinte minden nap, felderítettük egymást alaposan, és lassan eljutottam oda, hogy azt kívántam: menjünk tovább, ne hagyja abba, folytassa, akarom őt itt és most, magamban! Erre az érzésre gondolok.
Egyébként nem tudom, tudod-e, hogy a tempót mindig a lány diktálja. Mindig a lány dönti el, hogy jöhet-e a következő lépés, vagy lassítsatok egy kicsit. Figyelj oda rá, és próbáld meg boldoggá tenni! Ez azt jelenti, hogy add meg neki, amire MOST szüksége van, és ne kérj viszonzást érte. Ha neki még nincs igénye a közösülésre, akkor még nincs itt az ideje, akkor várnod kell.
6 hónap még nem nagy idő, főleg egy szűz lánynál. Tudom, hogy nagyon kívánod őt, de csak annyit tudok mondani: ha igazán szereted, akkor vársz rá. És később, visszanézve majd elmondhatod, hogy megérte, nagyonis megérte várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!