Hogyan adjam a tudomására, hogy készen állok a szeretkezésre?
Figyelt kérdés
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt. Szűz vagyok még, és rám bízta hogyha felkészültem akkor kezdeményezzek, de fogalmam sincs hogyan. Segítsetek :)
16/L
2010. júl. 13. 19:42
2/8 anonim válasza:
hívd fel: na srác jöhetsz dugni:)
3/8 anonim válasza:
kezdd el csókolgatni, többször is, nyúlj be a pólója alá (ha ing van rajta kezdd el kigombolni)...ennyi elég hogy vegye a lapot
4/8 anonim válasza:
Este várd az ágyon, széttett lábakkal, kefélésre készen :D
5/8 anonim válasza:
Rakj ki egy transzparenst az ablakodba hogy "BASZNÁK"
6/8 anonim válasza:
21:50-nek: b'sznÉÉÉÉÉk!
egyébként, gen, ahogy már írták előttem, kezdd el csókolgatni, csókold a nyakát, harapdáld a fülét, majd a kis kezecskéddel elkóvájoghatsz a pénisze felé. először nacin keresztül simogasd, majd nyúlj be a gatyájába.. aztán az ő kezét irányítsd a puncidhoz és kész..:) venni fogja a lapot..:)
esetleg, mikor leül egy székre, az ágyra; az ölébe ülsz, és ringatózol, mintha...:)
7/8 anonim válasza:
Nem értem a nőket, miért félnek annyira az egyenes beszédtől. Tényleg nem lehet simán megmondani, hogy készenállsz és kész?
8/8 anonim válasza:
Ha nem akarok csak úgy megmondani neki, a legközelebb ha ott vagy nála vagy fordítva, egyszerűen menj tovább petting közben vagy adj a kezébe egy óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!