Miért hiszi azt mindenki, hogy aki 19-20 évesen még szűz, akkor az a lány csakis bűn ronda vagy valami fogyatékkal élő lehet?
Tőlem is folyton kérdezgették: van barátod?jársz valakivel? és már falra másztam az ilyen kérdésektől!
21 évesen vesztettem el a szüzességem ez 6 éve volt, azóta is együtt vagyunk és örülök h.nem feküdtem le fűvel- fával csak h. ne legyek szűz.
mert agyatlan birkajelleműek.kefélnek 13-16 évesen,éretlen kölyökként,és lenézik azt akinek volt esze és várt 17-21 éves koráig
én 19 éves koromban veszítettem el,előtte volt 5 barátom,ebből 2 sima gyerekszerelem volt 14-15 évesen,testiség nélkül,ahogy a normális,pettingelni először 17 évesen pettingeltem,ettől se gáz sem ronga nem vagyok,csak nem akartam rögtön az első gyerekszerelmemmel lefeküdni,mert az a divat,tudod sokan nem tudják milyen az ha egy lánynak fiúnak van tartása,és milyen ha igazán érettek,aki igazán érett az nem dog 14-15 évesen
Az nem igaz hogy ha valaki szűz az egyből ronda és beteg. Vannak értelmesen gondolkodó szép (relatív) lányok is. Őket úgy nevelték hogy tudja mi az hogy erkölcs és tisztesség. Tudom pár embernek ismeretlen ez a 2 szó.
Szerintem semmi baj sincs abban hogyha valaki 20 évesen szűz. Ez nem egy fertőző gusztustalan betegség amitől meg kell szabadulni, hanem egy állapot, aminek az "elvesztését" az ember csak 1x éli át az életében. Csinálja olyannal akiben megbízik. És ha ehhez 20+ év kell akkor 20+ év, ha 35 akkor 35, ha meg soha, akkor soha. mindenkinek a szíve joga eldönteni hogy lefekszik e az első szembejövő jöttmenttel vagy vár egy normálisra aki nem csak megdugni akarja.
Amúgy meg senkinek semmi köze a másik nemi életéhez, főleg ha még csak nem is ismerősök vagy barátok.
23F
Szija!
Sajnos ilyenek az emberek, hülyék és rosszindulatúak,
ez így van és így is lesz, amíg a világ a világ, sajnos!
De egyébként tudom miről beszélsz, én is ezt az értéket
képviselem, én is és sokszor kilógok a sorból a sok ökör hiú
tökéletességre hajtó ember mellett, egyszerűen undorító,
amit ma művelnek! Szerintem. Ha pl. egy lány ronda, szinte megkövezik érte, de ha fiú ronda, az nem baj..
Na mindegy, ha valamire való ember vagy, ezekkel ne foglalkozz, mert ez a tudatlanság és rosszindulat magas iskolája! ;-)
Puszi. Bye. R.
Ha gondolod, beszélhetünk priviben is,
épp barátokat keresek, beszélgetőpartnereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!