Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, hogy ne piszkáljan...

Mit tegyek, hogy ne piszkáljanak ilyenekkel? 13/L

Figyelt kérdés
Vannak barátaim az osztályban (sőt, a háromnegyed részével jóban is vagyok), viszont az iskolában rengetegen támadnak. Mindig próbálom ignorálni, de ez már nagyon zavaró kezd lenni. Remélem nem baj, hogy több csúfolódás témáját is felsorolom.. tényleg szeretnék megoldást találni erre, mert nagyon rosszul érzem magam az osztályban. Az első ami mindenkinek szemet szúrt, a kinézetem. Sokszor hallom, hogy csúnya vagyok és a folyosón is megámulnak -gondolom- ezért. Nem sminkelem magam, tehát próbálok a koromhoz illően kinézni és viselkedni, szerintem ez a probléma, hogy most ez az elfogadott, de nem szeretnék ilyen lenni. Jobban érdekel a tanulás. Hetedik osztályban nem tartok igényt műkörömre, póthajra és magassarkúra. A másik dolog: azzal piszkálnak, hogy 13 éves "létemre" szűz vagyok, ugyanis az iskolából rengeteg lány hazudja azt, hogy ő már nem szűz, amit sokan el is hisznek. Mindig gúnyos megjegyzéseket tesznek rám, és bántóan rákérdeznek: "volt már pasid?, mi van a pasiddal?" ami nekem nagyon rosszul esik, mert én soha sem bántottam senkit. Idióta verseket találnak ki rólam amikkel tele van a Facebook. Valaki tudna megoldást erre, semmibe vételen kívül? Abba már belefáradtam, egy éve ez megy és nagyon zavaró. Előre is köszönöm! :)
2012. márc. 11. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ribancok ha 12 évesen már reszeltetik magukat és erre büszkék lol:D

am küldj egy képet, tuti nem vagy csúnya

f18

2012. márc. 11. 23:01
 12/14 anonim ***** válasza:
naa egy kép?
2012. márc. 14. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:
a kép nem rossz ötlet.:)
2012. márc. 14. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
ti perverz állatok,13 éves lányra izgultok?
2012. márc. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!