Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, hogy ne piszkáljan...

Mit tegyek, hogy ne piszkáljanak ilyenekkel? 13/L

Figyelt kérdés
Vannak barátaim az osztályban (sőt, a háromnegyed részével jóban is vagyok), viszont az iskolában rengetegen támadnak. Mindig próbálom ignorálni, de ez már nagyon zavaró kezd lenni. Remélem nem baj, hogy több csúfolódás témáját is felsorolom.. tényleg szeretnék megoldást találni erre, mert nagyon rosszul érzem magam az osztályban. Az első ami mindenkinek szemet szúrt, a kinézetem. Sokszor hallom, hogy csúnya vagyok és a folyosón is megámulnak -gondolom- ezért. Nem sminkelem magam, tehát próbálok a koromhoz illően kinézni és viselkedni, szerintem ez a probléma, hogy most ez az elfogadott, de nem szeretnék ilyen lenni. Jobban érdekel a tanulás. Hetedik osztályban nem tartok igényt műkörömre, póthajra és magassarkúra. A másik dolog: azzal piszkálnak, hogy 13 éves "létemre" szűz vagyok, ugyanis az iskolából rengeteg lány hazudja azt, hogy ő már nem szűz, amit sokan el is hisznek. Mindig gúnyos megjegyzéseket tesznek rám, és bántóan rákérdeznek: "volt már pasid?, mi van a pasiddal?" ami nekem nagyon rosszul esik, mert én soha sem bántottam senkit. Idióta verseket találnak ki rólam amikkel tele van a Facebook. Valaki tudna megoldást erre, semmibe vételen kívül? Abba már belefáradtam, egy éve ez megy és nagyon zavaró. Előre is köszönöm! :)
2012. márc. 11. 12:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Járd ki az általánost hogy elmehess ezektől a csövesektől!
2012. márc. 11. 12:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

17 éves vagyok szűz és még nem volt pasim és rám azt mondják, hogy szép vagyok szóval...

Ne mások véleményével foglalkozz. Hidd el az a lényeg, hogy magadat elfogadd utána ezt lányi fogják a kisugárzásodon, hogy magbiztos vagy. Az ilyen lányok nagy része kamuzik ( ami elég szánalmas), de az még rosszabb ha igaz, mert akkor 20 éves korukra ki is égnek ... A fiúk nem ilyen lányokat keresnek, akik 10valahány sráccal együtt volt már mielőtt őt megismerte. Persze a számokra mennek, de igazi kapcsolatot olyannal akarnak, aki nem egy futószalag.

2012. márc. 11. 12:14
 3/14 anonim ***** válasza:
mikor kérdezték hogy szűz vagy-e, te azt kellett volna mond hogy semmi közötök hozzá, az én magán ügyem. Akármit kérdeznek nem kell válaszolni rá, sőt visszakérdezheted ugyanaz úgy rögtön, és elvan intézve. A másik hogy ha bántani akarnak ne törődj vele, ne figyelj oda, legyél a barátaiddal.
2012. márc. 11. 12:14
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat:)

ma 12:14 (17/L): sajnos ott a baj, hogy amíg ezt hallom, addig nem fogom elfogadni magamat olyannak, amilyen vagyok. Bebeszélték nekem, hogy így csúnya vagyok, úgy csúnya vagyok, és mivel sokan mondták, kezdtem elhinni és még most is nagyon kevés az önbizalmam. :S

ma 12:14: nem szoktam válaszolni az ilyen kérdésekre, azt hogy nem vagyok szűz azt onnan szűrték le, hogy nem válaszoltam.. ellenben más lányokkal, akik mindenfélét hazudoznak..

2012. márc. 11. 12:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Riszpekt a megfogalmazásért és a helyesírásért. Ez volt az első, ami feltűnt: )

Második...Biztos nagyon nehéz tűrni és tűrni és egyre többet tűrni minden nap. Tartsd észben, hogy aki piszkál, az két dolog miatt teheti ezt meg: egy, mert baromira irigy. Kettő, mert megengeded neki. Ne félj visszaszólni, nyisd ki a szád, legyél erős-persze kulturáltan, magadat nem kell meghazudtolnod.Mellesleg majd kinövik, hidd el.

2012. márc. 11. 12:24
 6/14 anonim ***** válasza:

linkelsz egy képet magadról?? én megmondom hogy csúnya vagy vagy szép, de őszintén.

Persze ízlés dolga ugyanis, de nekem jó az ízlésem.

2012. márc. 11. 12:25
 7/14 anonim ***** válasza:
12:24-t én csak ismételni tudom :)
2012. márc. 11. 13:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Ne törődj velük kérdező.Mintha magamat olvasnám 10-11 éve akkor voltam 13éves mint te és pasi vagyok.

Szídtak,hogy mi van szűzike,mi van girhes gyerek,hogy nézel már ki.

Ezeket kaptam.Depis voltam,egyszer még öngyilkossági kísérletem is volt 15 évesen.

Most már nem ismernél rám, sikeres ember lettem már most a többiek meg lefőttek:börtön,meg ilyenek.

24F

2012. márc. 11. 14:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát neked egy kis pszihológiát kéne tanulnod.

Pl senkivel sem tartasz szemkontaktust, egy irányba nézel, vagy elnézel a fejük mellett, és nem teszel hirtelen célzott mozdulatokat mások irányába, így nem hívod fel magadra a figyelmet, azaz beleolvadsz a környezetedbe.

Arra is figyelj, hogy kihúzd magad amikor mész, és felemeld a tekinteted, ne az orrod lógasd + tanulj meg pókerarcot vágni.

Azaz ne lehessen tudni a szemed és a szád állásából, hogy éppen mi jár a fejedben vagy milyen a hangulatod.

Az idióta kérdésekre kérdezz vissza!

Ez a legjobb stratégia! Pl ha megkérdi valaki, hogy volt pasid?

Te egyből visszakérdezel, miért neked hány volt?

És most van? Miért nincs? vagy Milyen van?

Meg se várd a válaszát, hanem egyből kérdezz! Akkor többet nem fognak megtalálni!

Tudod a kérdezés - válaszolás is egyféle alá fölé rendelt szerepet fejez ki!

De te nem rendeled alá magad, ha válasz helyett egyből visszakérdezel annak aki megtalál a hülyeségével!

Ilyen egyszerű!

Gyakorold az önkifejezést akár tükör előtt is!

2012. márc. 11. 14:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja és mégvalami ami jól jöhet neked.

Baromira el lehet ám venni az iylen kíváncsi kérdezőknek a kedvét azzal, ha miután visszakérdezela kérdésére, és ő elkezd válaszolni, te oda se figyelsz arra amit mond.

Többet az életbe nem fognak betalálni!

2012. márc. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!