Tizenéves lányok! Lefeküdnétek 25-30 éves szűz pasival?
látod ember, attól, hogy azt nem büntetik, még nagyon is is elítélik, lásd. kommentek javarészét...
csajokból viszont akad sok olyan, aki az idősekre hajt, de te nem leszel olyan szerencsés, hogy kifogj egy ilyet, aki ràadásul tetszik is neked...ha mégis, örülj neki, de akkor sem fognak neked örülni a lány hozzátartozói
meg azért az sem mind1, h 14l/30f, vagy 19l/25f....inkább leírhattad volna a korod konkrétan...
meg ez itt a baj, hogy neked csak egy numera kell, semmi mást nem akarnál a tizenéves lányoktól
A "nagy morális ítékezőknek"kívánok baltaélet a fejükbe.
Annyira unom,hogy csak ítélkezni tudnak és játszák a nagy morált.Amugy nem vagyok szűz és nem rólam van szó!
Aki ilyen fiatalokra hajt avval valami nincs rendben.
Hatalmas kárt okozhat egy ilyen beteg ember a gyerekeknek. Maradandó kárt, a lelkükben, bár vannak akiknek a másik élete nem számít.
ma 11:20
Te meg mi a szarról beszélsz?Milyen kárt tudna okozni?És miért volna beteg,aki szűz?És miért volna lúzer?Szerintem te vagy beteg!
A pasi szűz.Szeretne tizenéves lányokkal lenni,de nagyon gátlásos.Ha rajta múlik meg sem kérdezné őket.
Én meg csak feltettem a kérdést.Sőt mostmár azon filózok,hogy beszervezek neki egy tizenévest.
s mi lenne ha megkérdeznéd tőle(magadtól), hogy mi a baj a vele(d) egykorúakkal?
Nem kell ez a gyanusítgatás.Nem rólam van szó,de ha így lenne itt miért tagadnám ismeretlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!