Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon izgult a (szűz) barátnő...

Nagyon izgult a (szűz) barátnőtök, mikor legeslegelőször leszopott benneteket? Hogy történt? Nagyon be volt parázva, hogy elront-e valamit? Mondtátok neki, hogy mit csináljon?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem nem mondta, de hetek óta készültem rá mire rávettem magamat

igen izgultam, nem is kicsit :S

2012. febr. 26. 13:50
 2/8 tetro ***** válasza:
100%

szerintem izgult. abból gondolom, mert nagyon remegett a keze. :D

mitől izgulna? mit rontana el? mit lehet elrontani? remélhetőleg leharapni azért csak nem fogja...

2012. febr. 26. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok. Remélem nem baj ha válaszolok. :) Mi a barátommal fordítva kezdtük. Előbb vesztettem el a szüzességem, és csak rá pár hónapra volt orális szex. Nekem az sokkal jobban számít intimebb dolognak, mint a szex.

És neki csináltam először, nagyon be voltam ijedve, hogy mégis hogy kell, meg kínosan is éreztem magam miatta, féltem, hogy nem lesz neki elég jó. De szerintem először mindenki így van vele. Elsőre úgyse lesz olyan profi és tökéletes:D Pár alkalom után, már ráéreztem, hogy mégis milyen technikát alkalmazzak, hogyan a legjobb neki. Mindig kérdeztem tőle, hogy változtassak e valamin, de neki mindig tökéletes volt. :) 19/L

2012. febr. 26. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

??? Ez komoly?

Nekem jött teljesen természetesen, nem féltem és nem is izgultam, kívántam a barátomat, és akartam is csinálni, örömet szerezni neki! Szerintem ez a normális, nem az, ha hónapokkal előtte azon izgulok, hogy jó lesz-e a technikám. Ilyesmi meg sem fordult a fejemben...

2012. febr. 26. 16:58
 5/8 doxxxa válasza:
52%

Én pár hete voltam túl ezen elötte mikor neki álltunk nem is gondoltam volna eszembe se volt hogy én majd őt kielégíttem így de aztán magától jött és megtörtént és élvezte is csak annyit csinált még hogy egyszerre akarta hogy nyaljam is neki meg a kezemmel is dolgozzak és akkor oda tette a kezem és élvezte 3. alakalommal már el is élvezett bár elötte mielött kétszer elment volna felült vagy jelezte hogy hagyjam abba de láttam hogy csak attól tart hogy elmegy és akkor a számba megy vagy olyan lesz vagy szemközt megy vagy ilyesmi de mikor már 3.-szor álltam neki és már éreztem hogy mindjárt elmegy akkor megsimogattam a testét hogy nyugodjon meg érzem mi lesz és akkor hagyta... szóval teljesen magától jött nekem ő meg élvezte...

14/L

2012. febr. 28. 17:52
 6/8 anonim válasza:
100%
Nem szólt semmit.. tele volt a szája :)
2012. febr. 28. 19:34
 7/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem izgultam előtte. Nekem a mostani barátom volt az első, és tudta h ilyet sem csináltam még. Amikor egy évesek lettünk, szerettem volna, hogy az az éjszaka különleges legyen mindkettőnk számára. Belekezdtem, és olyan természetesen és ösztönösen jött a dolog, mint pl az első csók. Azóta imádom csinálni, mert nekem is nagyon jó, és tudom h ő is imádja. Szerintem ne izgulj, jön majd magától :D
2012. febr. 28. 22:59
 8/8 anonim válasza:
En mondtam a baratnomnek hogy joesne most ha leszopna,ugy lattam hogy picit esetlennek erezte mert szuz volt es ez volt az elso de jol csinalta nagyon,meleg volt es izgato csak annyira azon voltam hogy elmennyek,hogy a vegen nm sikerult o meg magara vette,de mondtam neki hogy nagyon jol csinalta es miattam van.Masodszorra ar sikerult ellazulnom es imad szopni kozben mindig simogatom es mar nem kerdezgeti hogy jol csinalje-e
2014. máj. 4. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!