Szóval, ha elmegyek 1 nődokihoz és elmondom h. nem vagyok szűz, milyen módon vizsgál meg? és ha azt mondom, h. szűz vagyok, akkor nem nyúl hozzám ugye?
Ha már járt pénisz benned nem vagy szűz, független attól, hogy átszakadt e a szűzhártyád vagy nem !
Azt írod majdnem teljesen benned volt a párod pénisze és akkor érezted a fájdalmat, sztem a méhszájad elérte a pénisze és az tud fájni, próbáljátok úgy csinálni, hogy nem tövig nyomja, vagy te lény felül és tudsz irányítani .
Azért meg felesleges menned, hogy a doki mondja meg neked, hogy van e szűzhártyád vagy nincs, azt te is meg tudod nézni !
Már meg ne haragudj, de mi köze van egy nőgyógyásznak ahhoz, hogy te szűz vagy, esetleg nem?? Ha elmész rutin vizsgálatra, azért vizsgál meg, hogy lássa, minden rendben van-e. Fel fog tenni pár kérdést: mikor jött meg az első, mennyire rendszeres a ciklusod, talán azt is megkérdi, hogy élsz-e már nemi életet. Szerintem, jobb ha őszinte vagy.
Egy biztos, nincs az a nőgyógyász, aki meg tudná állapítani , hogy járt benned pénisz vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!