Mit tegyek? Borzasztóan megbántam, és hülye voltam! (többi lent)
Figyelt kérdés
a nyáron elkapott a hév, és msnen webkamerán ujjaztam magam. az illető akivel csináltam felvette, és kb egy hónappal később fenyegetőzött, hogy ha nem csiálom mégegyszer felteszi a netre (persze nem csináltam megint). rámtalált a facebookon is, mindenhol. nagyon naív voltam, és egyébként nem is vagyok ilyen, nemtudom mi jött rám akkor!!!! nagyon szégyellem de mostanában nagyon elkezdtem félni hogy felteszi. egyenlőre még nemaláltam ilyet a neten...2012. febr. 25. 13:53
1/29 anonim válasza:
hátha ha arcod nincs a videón szerintem nincs mitől félned nem tudhatják h te vagy rajta. egyébként hány éves vagy ?
2/29 anonim válasza:
Ebből szerintem rendőrségi ügy is lehet, utána kéne nézned.
3/29 anonim válasza:
Az ilyen dolgokat max egy stabil kapcsolatban egy megbízható partnerrel ajánlatos csinálni. Aki vadidegennel csinálja az ne csodálkozzon
4/29 anonim válasza:
Szerintem kérd rendőrök segítségét és még kártérítést is kérhetsz egy kis zsebpénznek. Az emberek úgy sem fognak megismerni vagy letagadod és kész.
5/29 anonim válasza:
Kíváncsi vagy, hogy jogi szempontból, hogy tudod megfenyegetni? Ha nem vagy még 18, akkor még súlyosabban megtudd!
Ha érdekel leírom neked pontos jogszabályokkal! :)
6/29 anonim válasza:
rajta van az arcod?? mennyi idős vagy?
7/29 A kérdező kommentje:
érdekelne!!!! bár már letiltottam, de a címe még megvan szerintem. 14 vagyok, és mikor felállok aztán leülök, egy kicsit felcsúszik a kam...
2012. febr. 25. 14:00
9/29 A kérdező kommentje:
ANNYIRA SZÉGYELLEM ESKÜSZÖM. >< rendőrséghez semmiképp nem forulok, mert ha a szüleim megtudják... aaaaaatyaég... ha nyilvánosságra kerül öngyilkos leszek. és ezt most viccen kívül, nem bírnám elviselni...:///
2012. febr. 25. 14:02
10/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok fake... bárcsak szórakoznék...
2012. febr. 25. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!