Nevetséges az hogy nem vagy szűz nem azt jelenti hogy nem kellesz senkinek ha viszont összejött 1-2 gyerek is akkor már más a helyzet. Akkor nehéz dolgod lesz.
Ma már nem gáz az ha valaki nem szűz

"Ma már nem gáz az ha valaki nem szűz"
de a kérdésből ítélve a gyerek nem lehet több 13-nál, legalábbis az értelmi szintje nem, úgyhogy ne adjunk elhamarkodott válaszokat :D

Szia,
szerintem ne rágódj rajta. Gondolom lány vagy. Hát nem is tudom mindenki szűzen kezdi el a dolgot. Engem konkrétan lelkileg zavart a dolog, nem volt sikerem a lányoknál. Volt barátnőm is de amikor szexre került volna a sor őszintén bevallottam neki, hogy még szűz vagyok és kidobott. Nem vagyok egy álompasi, de hát akárhogy is próbáltam változtatni magamon sokáig nem ment a párkapcsolat kiépítés sem. Örömlánnyal veszítettem el a szüzességem, nagyon jó élmény volt. Tudom lányok máshogy vélekednek erről. De mindenkinek más az értékrendje. Az én számomra meg amúgy nagy megtiszteltetést jelentene ha én vehetném el egy lány szüzességét. Igenis szükség van szűz lányokra. :) Ne búslakodj
Üdv,
Ludwig
dilisnyuszinak üzenném 29 vagyok.
Értelmi szintem lehet 13 évesé viszont nézz szét a világban picit nyitott szemmel is mivel átlag 14-16 évesen már rég túl vannak az első bevetésen a lányok így nem értem mi is a gáz azzal ha valaki nem szűz?
Már nem az 18.és 19. század elején élünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!