Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor mondjam el a szüleimnek,...

Mikor mondjam el a szüleimnek, hogy elvesztettem?

Figyelt kérdés
Szerintetek , mikor és hogy mondjam el nekik ? Attól parázok csak , hogy nem örülnének neki :/ 16/F

2012. febr. 20. 19:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

attól függ milyen a kapcsolatod a szüleiddel !

Vannak, akik soha semmit nem mondanak el a szülőknek, mert nem is lehet, vannak akik mindent megbeszélnek ... sok lányt fel sem világosítanak a szexről, védekezésről, de még a menstruációról sem, majd ahogy esik úgy puffan alapon megy ... te ismered a szüleidet ...

Védekezz és majd rájönnek , ha haza viszel egy lányt és esetleg ott is alszik, vagy te alszol a lánynál :)

2012. febr. 20. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem kell elmodanod.
2012. febr. 20. 19:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Fura nekem nem kéne mondanom. :D tudnák anélkül is. azt hittem jobb helyeken így megy.
2012. febr. 20. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem jelentettem be, mikor anyám mondta, hogy ha élünk már szexuális életet, akkor védekezzünk, én mondtam neki, hogy élünk, és védekezünk gumival, szóval ne aggódjon.
2012. febr. 21. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Lol. Karácsony este, legyen ez a meglepetés. amúgy meg mi közük van hozzá? talán terhes lett a csaj vagy mi?
2012. febr. 23. 16:08
 16/18 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy a lányok szüzességének az elvesztését mindenki (a szülők főleg) teljesen máshogy fogadja, mint a fiúknál:D
2012. febr. 23. 18:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Minek elmondani majd rájönnek. Amugy gondolj bele apád felölöl..."A fiam 16 éves és meghuzott egy csajt igazi férfi" vagy valami hasonlo.
2012. febr. 24. 06:34
 18/18 anonim válasza:
"Férfi" vagy. Minek mondanád el? Még ha lány lennél, akkor talán...
2012. máj. 13. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!