Hogyan vegyem el a barátnőm szüzességét?
Figyelt kérdés
Jövőhétre tervezzük az elsőt.. az első barátnőm,az előző egy idősebb lány volt,szóval akkor én voltam az 'áldozat'.Vele is úgy kell bánjak,ahogy az előző barátnőmmel?Egy szűz lány mennyivel másabb?Légyszi írjatok le mindent.köszii! 18/F2012. febr. 19. 18:19
11/12 anonim válasza:
Szerintem technikai szempontból a legfontosabb, hogy legyen kéznél síkosító (jól jöhet). Azonkívül kellhet még: türelem, figyelem. :-)
12/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szépen óvatosan, lassan. Sok türelem kell hozzá. Először nehezen fog bemenni és az is lehet a felénél jobban nehéz lesz beljebb hatolni. Gumit ha használsz az tönkre mehet az erőlködésbe.
Én így jártam amikor szüzzel szexeltem. Azért nem használtam gumit.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!