Hogy vegyem el a szüzességét?
pedig fájni fog bizony, a legjobb megoldás ha hirtelen benyomod és akkor csak egy pillanatig fog fájni neki. persze szólj előtte ne csak hirtelen meglepiből:D
mi is így csináltuk, jobb mint lassan tágítgatni ami marhára fáj mindenképp
Szerintem inkább tágítsd. Ha nem fér be két ujjad, akkor alapból be sem fog menni...
Én is azt javaslom, amit az első javasolt. Ha megy két ujjal, akkor próbálkozzatok.
csatlakozni tudok az első válaszolóhoz.. nekem is fájt amikor először próbálkozott a barátom 2 ujjal de aztán lassanként tágította a hüvelyem.. fontos hogy a lány kellően fel legyen izgulva és kívánja is.. akkor elöbb-utóbb menni fog :) nem tudom ki volt az a barom aki azt írta hogy nyomd be hirtelen az ujjad.. szerintem ez hülyeség. a lánynak ez hirtelen hatalmas fájdalom is lehet az pedig elvenné a kedvét. én a lassúságot és a türelmességet ajánlom.. 2 ujj után már jöhet majd akár a szex. de ha engem kérdezel én az ujjazást is nagyon tudom élvezni néha. hülyeség, hogy nincs abba semmi jó. ha jól csinálják (márpedig miért ne csinálnák jól?) akkor isteni tud lenni. szóval sztem legyél türelmes és gyengéd. és itt most a lány mondja meg hogy mi neki a jó és mi az ami nem. remélem segítettem :)
L/19
Szia!
Velem is ez volt a helyzet volt barátommal... de nála az volt a baj, hogy béna volt.
Egyszerűen nem tudta bedugni 2 ujját -.-"
szerintem körkörös mozdulatokkal tágítsd a hüvelyét, és majd be fog menni a 2 ujj is :)
Szerintem semmi keresni valód lenn. Ha nem megy zökkenőmentesen, és önként bele, minek tágítgatni. Izgasd fel olyan szinten, hogy remegjen és még akkor is izgasd tovább. Aztán hagyd hogy beleüljön.
Ha nem tudod felizgatni ennyire akkor hagyd a csajt, és tanulj tovább. Ha úgy érzed mindent tudsz akkor kezd újra gyakorlatban. Egy a lényeg nem neked kell csinálnod, hanem neki önként és vágytól remegve, egyértelműen, és természetesen. Különben a történet csak rólad szól. És még a nevemről nem is beszéltem.
Az előttem kérdezőnek szintén zenész.
Ha benyalok neki, 5perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!