Hogyan vegyem el a barátnőm szüzességét?
Figyelt kérdés
Jövőhétre tervezzük az elsőt.. az első barátnőm,az előző egy idősebb lány volt,szóval akkor én voltam az 'áldozat'.Vele is úgy kell bánjak,ahogy az előző barátnőmmel?Egy szűz lány mennyivel másabb?Légyszi írjatok le mindent.köszii! 18/F2012. febr. 19. 18:19
4/12 anonim válasza:
Ezt hogy a p*csába lehet tervezni? De komolyan... Ha ott van az alaklom. Jézusom. Mintha azt terveznétek, hogy mikor költöztök össze. Ez nem egy olyan dolog, ami egyszer csak "visszajön". Ez elveszik és kész.
Eszembe nem jutna MEGTERVEZNI, hogy hogyan veszítsem el a szüzességem.
Ne haragudj, de ez most kiakasztott.
5/12 A kérdező kommentje:
ezt a tervezést úgy érteném,hogy akkor aludna itt ..
2012. febr. 19. 18:25
6/12 anonim válasza:
Őőőőő ... szerintem feküdj le vele! Úgy el tudod neki venni!
7/12 anonim válasza:
szépen berakod neki, oszt jóvan. mit kell ezen görcsölni?
8/12 anonim válasza:
amúgy hogy értelmes választ is kapj: nagyon szűk lesz, ezért nem szabad erőltetni, mert fájhat is, hogy mennyire az egyénfüggő, de ha sokat izgatod előtte (előjáték, csikló/mellbimbósimogatás, hangulatfény, stb) akkor könnyebben fog menni. Érd el h lazuljon el, ha nagyon fájna neki akkor ne erőltesd.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. febr. 19. 18:28
10/12 anonim válasza:
Felhúzod a f*szodra a gumit és berakodni neki mit kell ezen itt majrézni ....
Olyan ügyet csinálsz ebből ...
Ha a csajod is tud erről akkor tudni fogja, hogy mi a téma ha beakarod rakni neki ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!