Hogy mondjam el hogy várjunk még?
Hááát 15 évesen még én sem szexelnék!
Ráérsz még, nem kell elsietni.
Én is 15 voltam, már majdnem 16 mikor összejöttem a párommal, ő is türelmesen várt rám. :) Külföldön dolgozott, így ritkán találkoztunk, de minden nap írtunk egymásnak. Hamar beleszerettem, mert már előtte is odáig voltam érte, csak nehéz volt megszerezni.. ;)
Kb 2 hónap járás után már ott aludtam nála, szex nem volt, csak simi, ismerkedés egymás testével, ilyesmi. (olyan fura érzés visszagondolni, hogy akkor láttam és fogtam először olyat, tanított hogy is csináljam :P) És ez így ment tovább hónapokon keresztül, néha-néha próbáltuk a szexet is, de fájt nekem, így végül csak kb fél év járás után szexeltünk rendesen, akkor már nem számított az a feszítő érzés.
Sokat beszéltünk a témáról előtte is meg utána is, egyszer elmondta, nem sokáig várt már volna rám. Ha petting se lett volna, tuti nem szórakozik hónapokon keresztül, de úgy még elment a dolog. Persze ha folyamatosan itthon lett volna előbb is sort kerítettünk volna a dologra.
Ha nem vagy még kész, mond meg neki kerek-perec, szerintem az ideális kor 15 vége - 16 éves kor. Ha még messze vagy ettől és nem is érzed annyira szerelmesnek magad, benne se bízol 100%-ig, akkor várj még. Olyannak add, akinek oda tudod és érzed, hogy oda akarod adni. Ezzel nem azt mondom, hogy várja a lagzidig, bármi történhet, sok első szerelem az idő és a suli miatt meg tönkre, de ez más téma.
17 évesen benne tombolnak a hormonok, az lenne a fura ha nem célozgatna :P nem kell annyira sajnálni és engedni neki, ha szeret, tud még várni egy kicsit.
Egyáltalán nem bántam meg semmit, és a párom is figyelmes és türelmes volt. Abszolút éretten álltunk a dolgokhoz, soha nem aggódtam, hogy terhes vagyok-e vagy van valami bajunk. Azóta is együtt vagyunk, szóval nem vagyok olyan, amilyennek lefestesz! Nem ment pl a tanulás rovására sem...
Nem kapkodtam el semmit, van aki korábban érik meg van aki később, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!