31/33 anonim válasza:
Én 18 voltam amikor elvesztettem. Előtte nagyon büszke voltam rá, hogy idáig tartogattam, de utána rájöttem, hogy azért ez nem olyan nagy dolog. Persze örülök neki, hogy akkor és ott (éppen párkapcsolatban voltam de nem nagyon szerettem azt a fiút igazán)...lehet kicsit érthetetlen amit írok, de emellett, hogy végül is nem egy idegennek "adtam oda", már úgy voltam akkor vele, hogy legyek már túl rajta, mert lassan szakítunk és nem akarok úgy maradni................gáz, nem gáz, én így éreztem.
23/L
32/33 anonim válasza:
Ha azt vesszük, hogy sokan az elvesztésével hencegnek, akkor büszke vagyok rá, másrészt nem adom oda magam akárkinek. :) De mondjuk lehet biológiai kérdés ez is nálam, hogy engem nem érdekel a másik nem. Csak úgy vannak... 23F
33/33 anonim válasza:
Ja, bocs, erre büszkének kéne lenni? Gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!