Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Büszke vagy rá hogy szűz vagy?

Büszke vagy rá hogy szűz vagy?

Figyelt kérdés

2012. febr. 12. 21:50
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

Nem vagyok büszke rá de nem is szégyellem, csak egyszerűen nem voltam még szerlmes.

20/L

2012. febr. 12. 22:00
 12/33 anonim ***** válasza:
igen.
2012. febr. 12. 22:04
 13/33 anonim ***** válasza:
igen is meg nem is, éreztétek már, hogy aki megtudja, onnantól kezdve kevesebbnek tart, mert én néha igen, haver szintű fiúkról lányokról beszélek, vagy inkább gyengébb szintű emberek terén (kapcsolatunk szerint)
2012. febr. 12. 22:22
 14/33 anonim ***** válasza:

nem

20/F

2012. febr. 12. 22:31
 15/33 anonim ***** válasza:
nem vagyok büszke, de nem is szégyellem. 16 vagyok, nem volt még barátom, tehát nem gáz. inkább az zavar, hogy nem volt még barátom. :) vannak osztálytársaim, akik már kb 13-14 évesen elvesztették, és olyan is van, aki úgy él, hogy csak házasság után. mindenkinek saját döntése, hogy mikor, és kivel. :)
2012. febr. 12. 22:33
 16/33 anonim válasza:
van 1 haverom 30 éves és még szüz
2012. febr. 12. 22:38
 17/33 anonim ***** válasza:
77%
Arra voltam büszke,mikor szűz voltam,hogy van tartásom,én nem feküdtem le rögtön az első tiniszerelmemmel,de nem is inkább büszke voltam,hanem örültem neki 19 évesen veszítettem el
2012. febr. 12. 22:41
 18/33 anonim ***** válasza:
72%

Ez a szűzkérdés annyira elcsépelt dolog. Szerintem baromi felháborító, hogy ez alapján ítélik meg sokan az embereket, de legfőképp a lányokat. Sokan gondolják azt, hogy egy lány értéke abban rejlik, hogy szűz-e még vagy sem, egyébként meg teljesen lényegtelen, amúgy milyen ember. Ezzel a szűz lány egyenlő jó lány dologgal annyira nem értek egyet, éppen ezért nem is értek egyet már magával a kérdéssel sem. Miért kéne erre büszkének lenni? Miért kéne éppen szégyenkezni emiatt? A lányokat a viselkedésük, az intelligenciájuk és a kedvességük alapján kéne megitélni, és nem a szexualitásuk alapján. Miért? Mert egy egyén szexualitása nem tartozik az apjára, a barátaira, de főleg nem a társadalomra. A kérdés olyan, mintha megkérdeznéd, büszke vagy-e arra, hogy kék a szemed. Hát, ilyen, ez van. Se jó, se rossz. Én személy szerint olyasmi dologra vagyok büszke, amit én értem el a saját fáradozásommal, nem pedig egy olyan dologra, amit vagy amit nem csinálok a testemmel, és ahogyan megválasztom a szexualitásomat.

Szóval a válaszomaz, hogy baromira nem érdekel, hogy mi van a szüzességemmel, mert nem ettől leszek valaki, vagy éppen egy senki.

20/L szűz

2012. febr. 12. 23:08
 19/33 anonim ***** válasza:
10%
20/L szűz! egy lányon nagyon látszik, ha még szűz! felnőtt korban kezd csak igazán cikivé válni, amikor előkerül a téma te meg lapítasz még egy ártatlan poénnál is.
2012. febr. 13. 01:39
 20/33 A kérdező kommentje:

en is lapitok, de ennek tobb oka lehet, pl:

-szuz vagyok nem akarom hiresztelni

-ribi vagyok nem akarom hiresztelni

:D

2012. febr. 13. 05:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!