Nem vagyok büszke rá de nem is szégyellem, csak egyszerűen nem voltam még szerlmes.
20/L
Ez a szűzkérdés annyira elcsépelt dolog. Szerintem baromi felháborító, hogy ez alapján ítélik meg sokan az embereket, de legfőképp a lányokat. Sokan gondolják azt, hogy egy lány értéke abban rejlik, hogy szűz-e még vagy sem, egyébként meg teljesen lényegtelen, amúgy milyen ember. Ezzel a szűz lány egyenlő jó lány dologgal annyira nem értek egyet, éppen ezért nem is értek egyet már magával a kérdéssel sem. Miért kéne erre büszkének lenni? Miért kéne éppen szégyenkezni emiatt? A lányokat a viselkedésük, az intelligenciájuk és a kedvességük alapján kéne megitélni, és nem a szexualitásuk alapján. Miért? Mert egy egyén szexualitása nem tartozik az apjára, a barátaira, de főleg nem a társadalomra. A kérdés olyan, mintha megkérdeznéd, büszke vagy-e arra, hogy kék a szemed. Hát, ilyen, ez van. Se jó, se rossz. Én személy szerint olyasmi dologra vagyok büszke, amit én értem el a saját fáradozásommal, nem pedig egy olyan dologra, amit vagy amit nem csinálok a testemmel, és ahogyan megválasztom a szexualitásomat.
Szóval a válaszomaz, hogy baromira nem érdekel, hogy mi van a szüzességemmel, mert nem ettől leszek valaki, vagy éppen egy senki.
20/L szűz
en is lapitok, de ennek tobb oka lehet, pl:
-szuz vagyok nem akarom hiresztelni
-ribi vagyok nem akarom hiresztelni
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!