utolsó!
Hál' Istennek van olyan intelligenciám és stilisztikám, hogy ne fogjak padlót, ha témának feljön a szex.
20/L
En 26 eves szuz fiu vagyok es sajnos azt kell mondanom, hogy engem elegge frusztral a dolog. Egyreszt csomo fontos merfoldko kimaradt az eletembol, amin altalaban azert fiatalabb korban esnek at az emberek (nem feltetlenul a szexre gondolok, hanem mondjuk a kamaszszerelmek, csalodasok, szakitasok, aztan az elso komolyabb parkapcsolat es az azzal jaro felelossegvallalas, veszekedesek es kibekulesek, egymashoz csiszolodas, amik mind szemelyisegformalo hatassal birnak), emiatt nem erzem magam igazan felnottnek.
Bentragadtam egy csetlo-botlo, ugyetlen, bizonytalan, kamaszos allapotban.
Emiatt persze tarsasagkerulo lettem.
Kepzeljetek el egy olyan igazi, csak fiukbol allo tarsasagot! Egy ido utan torvenyszeruen elokerulnek a csajozos, vagy parkapcsolati temak... en ilyenkor mit tudnek csinalni? Hazudozni es fedosztorikat kitalalni biztos nem fogok. Ha meg felvallalom, hogy meg nem volt baratnom (ami nyilvanvaloan azert megrokonyodest valtana ki masokban, hiszen mar boven nem tizeneves vagyok), akkor kezdjek el magyarazkodni, hogy mik ennek az okai? Ezt sem erzem jo megoldasnak.
Szoval en ugy erzem, hogy szamomra inkabb akadalyt es terhet jelent a szuzessegem es tapasztalatlansagom, de persze azt belatom, hogy joreszt az en hibam, hogy igy alakultak a dolgaim es valtoztatni is nekem kell valahogy.
nem de szexelni akarok minél hamarabb!
f18
igen legalább nem vagyok olyan, mint sok 13-14 éves lány..
14/l
tegnap 01:39
Attól még, hogy szűz valaki lehet felnőtt humora...
csak mert valaki szűz, miért ne érthetné a "felnőtt" témájú poénokat, miért kéne lapítania?
18 vagyok és már két évvel ezelőtt is nevettem az ilyeneken és nem pironkodtam..
02-12 23:08
Véletlenül lepontoztam a választ, mert félrenyomtam.
De egyet értek veled teljesen. Szerintem sem lesz töle az ember se több, se kevesebb, ez nem olyan emberi érték, mint a becsületesség, öszinteség, nem tudom, miért kell ennyit csámcsogni a témán, meg mások szüzességén, megvan-e még...
23N (nem szüz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!